طرز پخت نان همبرگری

مواد لازم جهت پخت نان همبرگری – 8 عدد:

  • مایه خمیر فوری: 2 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: یک لیوان
  • روغن مایع: یک سوم لیوان
  • شکر: یک چهارم لیوان
  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • آرد چند منظوره: 3 تا 3.5 لیوان

طرز پخت
آب، تخم مرغ، مایه خمیر، روغن، شکر و نمک را با هم مخلوط می کنیم و کاملاً هم می زنیم. سپس سه لیوان آرد را به صورت کم کم اضافه کرده تا خمیر چسبناکی بدست آید. بعد از مخلوط کردن مواد شروع به ورز دادن می کنیم تا از میزان چسبندگی خمیر کم شود. اگر خمیرتان خیلی چسبناک بود و ورز دادن سخت بود، مابقی آرد را اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه ورز می دهیم.

در نهایت خمیر باید لطیف، لاستیکی و کمی چسبناک باشد. سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را گرد می کنیم و از پایین جمع یا اصطلاحاً چانه می گیریم.

سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و روی کاغذ را کمی چرب می کنیم و خمیرها را با فاصله زیاد از هم درون سینی می چینیم و سینی را با سلفون می پوشانیم و برای مدت 10 دقیقه در جای گرم قرار می دهیم تا پف کند. سپس سینی را در فری که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم شده است، به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نان طلایی شود.

برای نگهداری نان، اجازه دهید نان کاملاً خنک شود، سپس در پارچه و یا کیسه نایلونی قرار دهید. نان ها را به اندازه دلخواه برش داده و مابقی نان را بلافاصله در کیسه های مخصوص فریزر و در فضای مناسبی از فریزر که از سایر بسته های فریزری دور باشد قرار دهید. البته بهتر است تا آنجا که می توانید نان تازه مصرف کنید.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت نان همبرگری»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا