طرز تهیه کیک هویج (بدون گلوتن)
مواد لازم جهت تهیه کیک هویج (بدون گلوتن) برای 8 تکه:
- آرد بدون گلوتن: 200 گرم
- شکر: 200 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- هویج چرخ کرده: 250 گرم
- کره: 200 گرم
- کشمش: 140 گرم
- دارچین: یک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر بدون گلوتن: یک قاشق چایخوری
- مغزیجات خرد شده: 500 گرم
مواد لازم برای روی کیک:
- کره: 75 گرم
- شکر: 175 گرم
- دارچین: 3 قاشق چایخوری
طرز پخت
برای تهیه کیک هویج، ابتدا فر را روی حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب کیک را انتخاب و چرب کنید. به کمک همزن برقی کره و شکر را به خوبی با هم مخلوط کنید؛ وقتی یکدست شد، تخم مرغ ها را دانه به دانه اضافه کنید و هم بزنید. هویج و کشمش را اضافه کنید.
دارچین، آرد، بیکینگ پودر و مغزیجات خرد شده را اضافه کنید. مواد را داخل قالب چرب شده بریزید و برای 55 دقیقه داخل فر قرار دهید. 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود، سپس از قالب خارج کنید تا خنک شود.
برای تهیه مواد روی کیک، در یک کاسه، کره، شکر و دارچین را مخلوط کنید. خمیر بدست آمده را روی کیک پخش کنید. می توانید از مغزیجات و هویج رنده شده برای تزئین کیک استفاده کنید.
ارزش غذایی کیک هویج
- 599 کیلو کالری
- 28 گرم چربی
- 64 گرم قند
- 2 گرم فیبر
- 6 گرم پروتئین
- 0.6 گرم نمک
منابع
مقاله آموزشی «طرز تهیه کیک هویج (بدون گلوتن)»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.