قورباغه و آب داغ

مطالعات زیست شناسی نشان می دهند که اگر قورباغه ای را در ظرفی بیندازیم و آن ظرف را با آب محیط زندگی قورباغه پر و بعد آب را آرام آرام گرم کنیم، قورباغه سر جایش می ماند و هیچ واکنشی نسبت به افزایش تدریجی حرارت نشان نمی دهد. تا اینکه آب به جوش می آید و قورباغه می میرد. شاد و پخته می میرد!

از سوی دیگر، اگر قورباغه ای را در ظرف پر از آب جوش بیندازیم، بلافاصله بیرون می پرد. سوخته، اما زنده است!

بله؛ حقیقت این است که بعضی اوقات ما نیز مثل قورباغه، آب پز می شویم اما متوجه تغییرات نیستیم. فکر می کنیم همه چیز رو به راه است و یا شرایط نامطلوب می گذرند. آرام و بی تفاوت در آبی که مدام گرم تر می شود، می مانیم و به سوی مرگ می شتابیم. بدون آنکه متوجه تغییرات اطراف خود باشیم. این در حالی است که ما باید مدام به فکر رشد باشیم و فضا را برای گفتگو، ارتباط با دیگران، مشارکت، برنامه ریزی و رابطه ی صحیح باز کنیم.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «قورباغه و آب داغ»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب نیم کیلو باش، ولی خودت باش!، نوشته ی سعید گل محمدی از انتشارات آسیم، منتشر شده در آذر 1391 با شابک 1-531-418-964-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا