طرز پخت شیرینی ماکارون فرانسوی

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت شیرینی ماکارون فرانسوی:

  • سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • پودر قند: حدود ۲ پیمانه
  • آرد بادام: یک پیمانه
  • رنگ خوراکی: به میزان لازم
  • شکلات مایع: به میزان لازم

طرز پخت

برای تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی کاملاً هم زده و بعد شکر ریز دانه را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید. سپس پودر قند یا همان شکر قنادی و آرد بادام را بطور جدا الک کنید و به مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر افزوده و با همزن برقی کاملاً با هم مخلوط کنید تا خمیر ماکارون که به صورت گلوله می شود، بدست بیاید. یک خلال دندان بر دارید و به اندازه نیمه بیشتر آن را در نوتلا یا شکلاتی که ذوب کرده اید و به صورت مایع غلیظ سرد شده ای تبدیل شده است، فرو کنید و بعد داخل خمیرتان کنید و با قاشقی هم بزنید تا خمیر کرم رنگ شود.

برای داشتن ماکارون های صورتی یا سبز رنگ می توانید از رنگ های خوراکی به همین مقدار استفاده کنید تا ماکارون هایی با رنگ های متنوع داشته باشید.

در ادامه خمیر ماکارون ها را داخل قیفی بریزید، کف سینی فر را کاغذ مخصوص شیرینی پزی قرار دهید. بوسیله قیف خمیرهای دایره شکل به شکل سی دی های کوچک و با قطر کم روی کاغذ بگذارید. فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و ماکارون ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند، مراقب باشید قهوه ای رنگ نشوند. در آخر آنها را از فر خارج کرده، شکلات آب شده، مارمالاد، مربا یا نوتلا یا هر چیزی که می خواهید را با قیف روی نیمی از آنها گذاشته و بقیه خمیرهای دایره شکل را روی آنها بگذارید.

تبلیغات

ماکارون های شما با یک ساعت وقت گذاشتن آماده می شوند.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت شیرینی ماکارون فرانسوی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا