اگر با چتر نجات درون ابر بپریم، زنده می مانیم؟

برای پاسخ به این سوال که اگر با چتر نجات درون ابر بپریم، زنده می مانیم؟ بیایید ابتدا بدترین حالت یعنی پریدن با چتر نجات درون ابرهای طوفانی را در نظر بگیریم. در این صورت، احتمال برخورد آذرخش به شما به مراتب از احتمال وقوع این رخداد روی زمین بیشتر خواهد بود؛ زیرا بدن خیس شما مسیر رساناتری برای تخلیه جریان الکتریکی نسبت به هوای اطراف تان است. آذرخش هایی که در نزدیکی شما رخ می دهند، ابتدا به سمت شما جهش می کنند و پس از عبور از بدن تان راه خود را به سمت زمین ادامه می دهند.

اگر پیش از آنکه چترتان را باز کنید به درون ابر شیرجه بزنید، با سرعت حدی سقوط می کنید و قطرات آب با سرعت 200 کیلومتر بر ساعت به صورت و بدن شما برخورد می کنند. پس مطمئناً درد زیادی را تحمل خواهید کرد و حتی ممکن است به شدت مجروح شوید. اما اگر تلاش کنید ابتدا چتر نجات خود را باز کنید و سپس وارد ابر شوید، اوضاع حتی بدتر هم خواهد شد. آشفتگی موجود در جریان هوا می تواند طناب چتر را در هم گره بزند یا شما را در خیمه چتر گیر بیندازد.

همچنین جریان های هوایی رو به بالا ممکن است باعث شوند به جای اینکه به سمت زمین سقوط کنید، در هوا بالا بروید و به حدی ارتفاع بگیرید که در هوای رقیق لایه های بالای جو دچار کمبود اکسیژن و خفگی بشوید یا از شدت سرما یخ بزنید و بمیرید.

سال 1338، یک خلبان نیروی دریایی آمریکا به نام ویلیام رانکین مستقیماً از هواپیمای F8 خود به درون طوفان بیرون پرید (اجکت کرد)؛ 40 دقیقه طول کشید تا رانکین به زمین برسد و جراحات زیادی ناشی از یخ زدگی و کاهش شَدید فشار برداشته بود.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله علمی و آموزشی «اگر با چتر نجات درون ابر بپریم، زنده می مانیم؟»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری، ترجمه و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا