طرز پخت شیرینی چوروس مکزیکی

مواد لازم جهت پخت شیرینی چوروس مکزیکی:

  • آب: یک پیمانه
  • آرد چند منظوره: یک پیمانه
  • شکر: 2.5 قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین: یک قاشق چایخوری
  • شکر: نصف پیمانه
  • روغن مایع: به میزان لازم

طرز پخت

برای تهیه شیرینی چوروس مکزیکی، آب را در قابلمه کوچکی ریخته و با دو و نیم قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و بعد نمک و دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی را به آن افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا آب جوش بیاید و مواد حل شوند، بعد از جوش آمدن قابلمه را از روی شعله بر دارید و آرد را با این مواد مخلوط کنید و با قاشقی هم بزنید تا خمیری بدست بیاید. خمیر را که باید داغ باشد، داخل قیف بریزید.

روغن مایع را در تابه ای داغ کنید و خمیر را به صورت استوانه های بلندی از قیف خارج کنید و در روغن داغ شده سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. نصف پیمانه شکر باقیمانده را با دارچین مخلوط کرده و در بشقابی بریزید و چوروس های پخته شده را با آنها آغشته کنید. در کاسه کوچکی شکلات مایع بریزید و چوروس ها را کنار آن سرو کنید. چوروس مکزیکی با نیم ساعت وقت گذاشتن آماده خواهد شد.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت شیرینی چوروس مکزیکی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا