طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی
مواد لازم جهت پخت کاپ کیک شکلاتی:
- آرد: سه چهارم پیمانه
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
- پودر کاکائو: سه چهارم پیمانه
- کره نرم شده: سه چهارم پیمانه
- تخم مرغ: 3 عدد
- شکر: یک پیمانه
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- نمک: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
با استفاده از دستور تهیه کاپ کیک شکلاتی زیر، در حدود 12 کاپ کیک خواهید داشت. کاپ کیک را می توانید با اسمارتیز و میوه های رنگی فصل تزئین کنید. همچنین مخلوط کردن شکلات صبحانه با پنیر خامه ای و فرم دادن آن به شکل شکوفه (توسط قیف مخصوص ماسوره دار) جلوه قشنگی به شیرینی شما می دهد.
- فر را با 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید.
- در ظرفی دیگر کره و شکر را با یکدیگر خوب مخلوط کنید تا بافت نرم و پفکی پیدا کند. سپس تخم مرغ های زده شده و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
- مخلوط آرد را در 2 تا 3 مرحله به این مواد اضافه کرده و هر بار خوب مخلوط کنید.
- کاغذهای کاپ کیک را درون قالب مخصوص بگذارید. سپس ماده آماده شده را در قالب مافین یا کاپ کیک بریزید و تا دو سوم قالب پُر کنید.
- قالب را در داخل فر بگذارید تا 15 – 20 دقیقه بپزد.
- بعد از این زمان یک خلال دندان را درون کاپ کیک فرو ببرید، اگر چیزی به آن نچسبد، کاپ کیک شما آماده است.
منابع
مقاله آموزشی «طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.