طرز پخت کیک یزدی بدون فر
مواد لازم جهت پخت کیک یزدی:
- آرد: یک پیمانه
- شکر: نصف پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: 5 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
- وانیل: نصف قاشق مرباخوری
- گلاب: 3 قاشق غذاخوری
- پودر هل: نصف قاشق غذاخوری
- روغن مایع: نصف پیمانه
طرز پخت
برای تهیه کیک یزدی در ابتدا آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کرده و با همزن می زنیم و کم کم سرعت همزن را اضافه می کنیم تا خمیر کرم رنگی درست شود. در حین هم زدن وانیل را هم اضافه می کنیم. بعد روغن مایع، شیر و گلاب را به ترتیب اضافه کرده و هم می زنیم.
در این مرحله آرد الک شده را همراه با پودر هل به مایع کیک اضافه کرده و با لیسک یا قاشقی مناسب به شکل دورانی هم می زنیم. فنجان یا قالب های کوچکی که برای کیک یزدی در نظر گرفته ایم را با کمی روغن چرب کرده و نصف آنها را از مایع پُر می کنیم. در قابلمه ای گود تا نصفه آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید سپس فنجان ها را در آن قرار داده و حدود 15 دقیقه روی حرارت می گذاریم بعد شعله را خاموش کرده و روی در قابلمه دمکنی گذاشته و حدود 10 دقیقه کنار می گذاریم. بعد از اینکه کمی خنک شد کیک ها را از قالب درآورده و در ظرف مناسبی چیده، تزئین کرده و سرو می کنیم.
منابع
مقاله آموزشی «طرز پخت کیک یزدی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی مژده مظهری به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.