طرز پخت ماهی قزل آلا با لیمو و فلفل
مواد لازم جهت پخت ماهی قزل آلا با لیمو و فلفل:
- ماهی قزل آلا: یک عدد
- سیر: 3 حبه
- پیاز: 1 عدد
- فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
- لیموترش تازه: 2 عدد
- نمک و زردچوبه: به میزان لازم
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
طرز پخت
سیر را له کرده و با روغن زیتون، نمک و زردچوبه مخلوط کنید. سپس فلفل قرمز و پیاز رنده شده را به موادتان اضافه نمایید.
مواد بدست آمده را روی ماهی بریزید و با دست ماساژ بدهید تا کامل به خورد ماهی برود. حالا ماهی را برای 20 دقیقه در فر با درجه 180 سانتی گراد بگذارید.
بعد از 20 دقیقه ماهی را از فر در بیاورید و زمانی که کمی خنک شد روی آن لیموترش بریزید و میل کنید.
بهتر است ماهی را طوری بپزید که مواد مغذی آن از بین نرود. امگا 3 موجود در ماهی روی عملکرد سروتونین مغز تاثیر می گذارد. سرخ شدن بیش از حد ماهی همه مواد مفید آن را از بین می برد. فلفل قرمز هم کپسایسین (Capsaicin) دارد که به کاهش علائم افسردگی کمک می کند. این ماده توانایی تحریک تولید اندورفین دارد که هورمون خوش اخلاقی است. پس اگر مشکل گوارشی ندارید، می توانید برای شاد شدن از فلفل قرمز استفاده کنید. همچنین ویتامین ث (C) موجود در لیموترش نیز مهم ترین عامل شادی ساز است.
[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]
مقاله آموزشی «طرز پخت ماهی قزل آلا با لیمو و فلفل»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.
[/toggle]