طرز پخت رولت گوشت

مواد لازم جهت پخت رولت گوشت برای 6 نفر:

  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • بادمجان خرد شده: یک عدد
  • برنج پخته شده: 250 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
  • شوید خرد شده: نصف یک دسته
  • دارچین: 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده: 200 گرم

طرز پخت

برای تهیه رولت گوشت، فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن و قالب کیک صبحانه را چرب کنید. پیاز، بادمجان، برنج، رب گوجه فرنگی، شوید، گوشت چرخ کرده، دارچین و سایر ادویه های دلخواه خودتان را در یک کاسه بزرگ و با چنگ زدن به خوبی با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را اضافه کنید و به مخلوط کردن مواد ادامه دهید تا به اصطلاح دست هم آیند. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را ته قالب بریزید. مخلوط گوشت و سایر مواد را روی آن قرار دهید. تا جای ممکن فشار دهید و مواد را به هم منسجم کنید. روی قالب را با فویل بپوشانید و برای یک ساعت و نیم در فر قرار دهید. 15 دقیقه آخر فویل روی قالب را بردارید.

ارزش غذایی هر پرس رولت گوشت

  • 291 کیلو کالری
  • 10 گرم چربی
  • 27 گرم کربوهیدرات
  • 14 گرم قند
  • 9 گرم فیبر
  • 19 گرم پروتئین
  • 0.4 گرم نمک

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت رولت گوشت»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا