درمان های خانگی برای عدم تحمل لاکتوز

عدم تحمل لاکتوز شرایطی است که در آن بدن به دلیل نداشتن لاکتاز (آنزیمی که لاکتوز را به گلوکز و گالاکتوز تبدیل می کند) نمی تواند لاکتوز، قند طبیعی شیر و دیگر فرآورده های لبنی را هضم کند.

موسسه ملی سلامت آمریکا می گوید: «30 درصد افراد بالای 20 سال، به عدم تحمل لاکتوز مبتلا خواهند شد. این مشکل می تواند ژنتیکی باشد یا بر اثر مسمومیت یا بیماری روده کوچک ایجاد شود.»

علائم این مشکل که بعد از مصرف مقادیر کم یا زیاد شیر یا مواد لبنی ایجاد می شود شامل اسهال، تهوع، استفراغ، دل پیچه، و نفخ معده است.

خودداری از مصرف شیر و محصولات لبنی، عمده ترین کاری است که برای پیشگیری و درمان عدم تحمل لاکتوز انجام می شود. حبوبات، غلات، خامه و سرشیر از دیگر موادی است که باید از مصرف آنها خودداری شود.

اما راه های طبیعی هم برای مقابله با این عارضه وجود دارد. در این مقاله شما می توانید با درمان های خانگی عدم تحمل لاکتوز آشنا شوید.

آبلیمو
مصرف آبلیمو یک راه موثر برای مقابله با مشکلات ناشی از عدم تحمل لاکتوز است. به این شکل که آب یک عدد لیموی تازه و مقداری عسل را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید و قبل از وعده غذایی میل نمایید.

سرکه سیب
سرکه سیب برای افرادی که به تازگی دچار عدم تحمل لاکتوز شده اند، مفید است. این ماده غذایی به خنثی کردن اسید معده ای که به دلیل عدم تحمل لاکتوز ایجاد شده، کمک کرده و مشکلات گوارشی را برطرف می کند. یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را به یک لیوان آب اضافه کنید و روزانه به مدت یک هفته میل نمایید.

ماست و پنیر
ماست پروبیوتیک، حاوی باکتری های زنده ای است که با تبدیل لاکتوز به اسید لاکتیک، سطح لاکتوز را پایین می آورد. مصرف پنیر سخت و پنیر لور پُر چرب برای افراد دچار عدم تحمل لاکتوز توصیه می شود.

نعناع
اگر دچار عدم تحمل لاکتوز هستید و درد دارید، احتمالاً عوارض جدی تری مانند اسهال را نیز تجربه خواهید کرد. مصرف روزانه چای نعناع به دلیل منتول موجود در نعناع به کاهش درد و تسکین دستگاه گوارش کمک می کند.

سلامتی شما آرزوی ما است.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله علمی و آموزشی «درمان های خانگی برای عدم تحمل لاکتوز»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری، ترجمه و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا مقاله وب سایت naturalon.com ترجمه شده توسط یاسمین مشرف از روزنامه جام جم، به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا