طرز پخت ترافل شکلاتی
مواد لازم جهت پخت ترافل شکلاتی به تعداد 40 عدد:
- کیک کره ای (خرد شده): 300 گرم
- شکلات سیاه: 300 گرم
- کره: 60 گرم
- خامه صبحانه: 3 قاشق سوپخوری
- مارمالاد زردآلو: 2 قاشق سوپخوری
- شکلات سفید: 150 گرم
- شکلات شیری: 150 گرم
طرز پخت
شکلات سیاه و کره را به روش بن ماری (ذوب کردن با حرارت غیر مستقیم آب جوش) ذوب کنید. سپس مخلوط شکلات سیاه و کره، خامه و مارمالاد را به کیک افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. سپس به مدت 20 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دست به شکل توپ حالت دهید.
شکلات سفید و شکلات شیری را به صورت جداگانه روی حرارت غیر مستقیم آب جوش ذوب کنید.
نیمی از توپ ها را درون شکلات سفید و نیمی دیگر را درون شکلات شیری بغلتانید و داخل سینی که در آن ورق آلومینیومی کشیده اید، قرار دهید. بعد دوباره داخل یخچال بگذارید تا کامل سفت شود.
این ترافل داخل ظرف در دار و در یخچال به مدت 30 روز قابل استفاده است.
[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]
مقاله آموزشی «طرز پخت ترافل شکلاتی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی لیلا شکوری در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.
[/toggle]