طرز پخت ته چین مرغ
مواد لازم جهت پخت ته چین مرغ برای 3 نفر:
- برنج آبکش شده: 400 گرم
- مرغ آبپز: 200 گرم
- ماست غلیظ: 200 گرم
- روغن مایع: نصف پیمانه (هر پیمانه معادل یک لیوان دسته دار معمولی)
- تخم مرغ: 2 عدد
- زعفران: 3 قاشق چایخوری
- زرشک: 100 گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز پخت
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، به مدت یک دقیقه خوب هم می زنیم. ماست را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و بعد از آن مقداری از زعفران و روغن مایع را می ریزیم. در آخر هم برنج آبکش شده را به مواد اضافه می کنیم.
در ظرفی که قرار است ته چین را بپزیم، روغن مایع و بعد زعفران می ریزیم و نصف مواد برنج مخلوط شده را درون ظرف ریخته و مرغ پخته شده را روی مواد پخش می کنیم. کمی زرشک روی برنج می پاشیم و در آخر هم باقیمانده برنج را روی زرشک می ریزیم؛ سپس برنج را دَم می گذاریم.
[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]
مقاله آموزشی «طرز پخت ته چین مرغ»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت 1392 با شابک 4-104-289-600-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.
[/toggle]