چرا باید در غذاها از فلفل استفاده کرد؟

تبلیغات
HiU Company

ادویه ها چیزی بین غذا و مواد غذایی هستند و در هر دو دسته جای می گیرند. ادویه ها موادی هستند که طبق نام شان جمع دوا گفته می شوند. به همین دلیل نیز خواص بسیار جالبی دارند که می توانند در درمان و پیشگیری از برخی بیماری ها موثر باشند و همچنین طعم و عطر غذا را بهبود بخشند. فلفل یکی از ادویه های پُر مصرف است. اما آیا از خواص آن مطلع هستید؟

در این مقاله شما می توانید با خواص درمانی فلفل ها آشنا شوید.

از قدیم، فلفل به عنوان ضد آسم، ضد تب، درمان عفونت های دستگاه تنفسی، مشکل هضم غذا، مرهم و ضد سرطان شناخته می شده است. ماده اصلی فلفل، کاپسایسین، دارای خاصیت محرک، ضد دردهای عصبی موضعی، ضد ورم، ضد آرتریت و ضد روماتیسم است. مصرف خوراکی فلفل، دارای خواص محرک گردش خون، آنتی اکسیدانی و مبارزه کننده با سرطان، کاهش دهنده کلسترول و چربی خون است که با این اثر می تواند باعث جلوگیری از تنگی و گرفتگی عروق شود. همچنین دارای خاصیت کاهش چسبندگی پلاکت است که با این عمل، از لخته شدن خون و ایجاد سکته، جلوگیری می کند. این خواص کاپسایسین با خوردن فلفل و گنجاندن آن در رژیم روزانه، می تواند بر بدن اعمال شود. همچنین فلفل ها منبع بسیار خوب ویتامین ث (C) هستند و بر خلاف تصور ما که مرکبات را بهترین و شناخته شده ترین منبع این ویتامین می دانیم اما در مقادیر مساوی، فلفل ویتامین C بیشتری را برای بدن تامین می کند.

البته متخصصان تغذیه هشدار می دهند که بیش از حد اندازه فلفل نخورید. زیاده روی در مصرف فلفل، ترشحات اسید معده را افزایش می دهد. بنابراین رعایت این نکته به ویژه برای افرادی که از ناراحتی معده رنج می برند، بیشتر اهمیت دارد.

خواص فلفل سفید مشابه فلفل سیاه است اما این فلفل ها از نظر درجه تندی با هم تفاوت دارند. فلفل سفید نسبت به سایر هم خانواده هایش تندتر است و معمولاً برای تهیه انواع سس از آن استفاده می شود.

یک انتخاب هیجان انگیز برای فلفل دوستان، ترشی فلفل است که ظاهر و بوی خوشایندی دارد. کارخانه ها مواد مختلفی به ترشی اضافه می کنند که طعم شان را لذیذ و اشتهاآور می کند. در نتیجه این احتمال وجود دارد که مصرف مداوم ترشی فلفل شما را با چاقی و اضافه وزن روبرو کند. البته فیبر موجود در ترشی فلفل به سلامت بدن شما کمک می کند. فیبرها از جمله غذاهای مفیدی هستند که سوخت و ساز بدن را افزایش می دهند.

نکته مهم در مورد سلامت ترشی ها این است که توصیه می شود آنها را داخل ظرف های پلاستیکی قرار ندهید و آنها را داخل ظرف های شیشه ای بریزید. در غیر این صورت ترکیباتی مضر و سرطان زا در ترشی ها ایجاد می شود.

در صورتی که می خواهید از همه خواص دانه های فلفل سیاه بهره مند شوید، دانه های آن را کمی قبل از مصرف آسیاب کنید. سلامتی شما آرزوی ما است.

منابع

مقاله علمی و آموزشی «چرا باید در غذاها از فلفل استفاده کرد؟»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها
تبلیغات
HiU Company

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط