چرا عاشق غذاهای چرب هستیم؟

چرا غذاهای چرب خوشمزه اند؟ برای یافتن جواب باید به دنبال گیرنده های زبان بگردیم. بر اساس پژوهشی که در دانشگاه واشینگتن انجام شده به نظر می رسد که زبان ما نه تنها می تواند چربی را تشخیص دهد بلکه به آن تمایل نیز دارد. آنها پی بردند که تفاوت های ژنتیکی می تواند حساسیت افراد را به چربی تغییر دهد.

این پژوهش نشان داد افرادی که پروتئین CD36 بیشتری تولید می کنند به راحتی می توانند وجود چربی را احساس کنند. در حقیقت افرادی که بیشترین مقدار CD36 را بیان می کنند، تا 8 برابر حساسیت بیشتر نسبت به افرادی که تا 50 درصد پروتئین را کد می کنند دارند. نکته جالب اینجا است که افراد چاق نسبت به افراد عادی گیرنده چربی کمتری دارند، به همین دلیل باید چربی بیشتری مصرف کنند تا به همان سطح رضایت یک فرد عادی برسند.

منابع

مقاله علمی و آموزشی «چرا عاشق غذاهای چرب هستیم؟»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا