چرا رنگ خالکوبی با شستن نمی رود؟

دائمی بودن خالکوبی ریشه در ذرات رنگدانه جوهر مورد استفاده دارد. خالکوب زن از سوزنی مکانیکی استفاده می کند تا پوست را سوراخ کند و جوهر مخصوص را به درون درمیس (لایه دوم پوست) که زیر اپیدرم قرار گرفته است، تزریق کند. از آنجا که این فرآیند شامل صدمه زدن به پوست است، بدن در مقابل آن واکنش نشان می دهد و گلبول های سفید تلاش می کنند ذرات خارجی را جذب کنند و مانع از رسیدن آنها به جریان خون شوند.
اما به دلیل آنکه ذرات جوهر برای خورده شدن بوسیله گلبول های سفید بیش از اندازه بزرگ هستند، همانجا باقی می مانند و نمی توانند از جای خود تکان بخورند. اما با افزایش سن، مشکلاتی برای خالکوبی ایجاد می شود.
اگر تزریق بیش از اندازه عمیق انجام شده باشد، به دلیل تکان خوردن رنگدانه ها خالکوبی دچار تیرگی می شود. اعوجاج خالکوبی به دلیل تغییر شکل بدن و چین خوردگی های پوست هم یکی دیگر از مشکلات متداول خالکوبی هستند.
در صورتی که شخص دیگر تمایلی به داشتن خالکوبی خود نداشته باشد، امن ترین و موثرترین راه برای برداشتن آن استفاده از لیزر است. در این روش، پرتوهای لیزر روی یک رنگ منفرد (که اغلب سیاه است) متمرکز می شود و با شکستن ذرات رنگدانه، سرانجام اندازه آنها را بقدری کوچک می کنند که برای بلعیده شدن و حمل شدن بوسیله گلبول های سفید کفایت می کند.
منابع
مقاله علمی و آموزشی «چرا رنگ خالکوبی با شستن نمی رود؟»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری، ترجمه و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.