طرز پخت فلفل دلمه ای شکم پر

مواد لازم جهت پخت فلفل دلمه ای شکم پر:

  • فلفل دلمه ای: 4 عدد
  • کنسرو تن ماهی: یک عدد
  • پنیر چدار: 120 گرم
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • برنج پخته: یک پیمانه
  • سس کچاپ: 400 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز پخت

برای تهیه فلفل دلمه ای شکم پر، برنج را کته کنید. فلفل دلمه ای ها را که بهتر است به رنگ های مختلف باشند، از قسمت بالا برش دهید و داخل آنها را خالی کنید. تن ماهی را مطابق روش روی کنسرو بگذارید به مدت 20 دقیقه روی شعله کم گاز داخل آب، جوش بخورد.

سپس در کاسه ای تن ماهی را با برنج پخته مخلوط و بعد نیمی از پنیر چدار را رنده کنید و داخل مواد داخل کاسه بریزید. چون برنج را هنگام کته کردن نمک زده اید، سعی کنید دیگر از نمک استفاده نکنید. کمی فلفل سیاه به مواد داخل کاسه اضافه و در نهایت مواد را با هم مخلوط کنید.

مواد را درون فلفل دلمه ای ها بریزید. سس کچاپ را در ظرف پیرکسی بریزید و فلفل دلمه ای های خام را داخل آن بچینید، مابقی پنیر چدار را روی مواد داخل فلفل دلمه ای ها رنده کرده و در آخر به مدت 10 تا 15 دقیقه آنها را در فر بگذارید. ضمن اینکه حرارت فر را روی 150 درجه سانتیگراد قرار دهید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت فلفل دلمه ای شکم پر»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا