استراتژی میلیونرهای خود ساخته برای موفقیت

شاید بزرگترین و تنها ترس، ترسی که بیش از هر چیز دیگری باعث پریشانی و غم در شما می شود، ترس از شکست است. در حوزه ی پول، این حالت را در ترس از فقر و ترسِ از دست دادن، تجربه می کنید. چون عمیق ترین نیاز طبیعی انسان، امنیت است، هر تهدیدی برای امنیت تان (واقعی یا خیالی)، می تواند استرس فراوانی برای شما به وجود آورد.

مردان و زنانی که به سطح بالایی از موفقیت رسیده اند، خیلی واقع بین هستند. آنها به شانس اعتماد نمی کنند. هر خطر احتمالی را محاسبه می کنند و بعد، در مورد این فکر می کنند که اگر چنین اتفاقی بیفتد چه باید کنند. همیشه یک برنامه ریزی پشتیبان نیز برای چیزهایی در نظر می گیرند که آنطور که آنها می خواهند، جلو نمی رود. به عبارتی آنها یک برنامه دوم دارند که تمام متغیرها را در نظر می گیرند.

این موارد بخشی از صحبت های برایان تریسی در مورد دیدگاه و استراتژی میلیونرهای خود ساخته است که در مسیرشان موفق شده اند. شما می توانید در این مقاله با نتیجه بررسی های برایان تریسی روی نحوه تصمیم گیری های این گروه از افراد موفق آشنا شوید.

قانون مورفی می گوید: «هر چیزی که احتمال خطایش هست، به خطا می رود.» چند قانون دیگر هم کنار قانون مورفی وجود دارند، مثل اینکه: «هر چیزی که احتمال خطایش هست، در بدترین زمان به خطا می رود.» و «از بین تمام چیزهایی که احتمال خطایشان وجود دارد، گران ترین شان در بدترین زمان ممکن به خطا می رود.» تبصره ی دیگری هم وجود دارد: «همه چیز بیشتر از بهترین محاسبات تان طول می کشد تا تمام شود.» به این ترتیب به کارآفرینان پیشنهاد می کنم بهترین تخمین شان را از پایان کار بزنند و بعد، آن را سه برابر کنند تا به عددی واقعی تر برسند.

نکته ی دیگر این است که: «همه چیز بیش از آنچه به احتمال قوی در توصیه ها پیش بینی شده، هزینه خواهد داشت.» هر وقت یک طرح کسب و کار می ریزم، همیشه 20 درصد به کل هزینه هایی که می توانم شناسایی کنم، اضافه می کنم که برای هزینه های احتمالی و عوامل پنهان در نظر گرفته می شود.

وقتی بدترین چیزهای ممکن را شناسایی کردید، فهرستی تهیه کنید از کارهایی که می توانید برای جبران این عوامل منفی انجام دهید. در کاری که نامش پیش بینی بحران است، شرکت کنید. به جلوتر و آینده نگاه کنید و هر بحران احتمالی را تصور کنید که شاید در نتیجه ی تغییر شرایط بیرونی رخ دهد.

واقع بین باشید.

برایان تریسی می گوید: «جان پل گتی با تمرین اصول اولیه ی ریسک پذیری و پاداش در زندگی، به ثروتمندترین مرد دنیا تبدیل شد.»

یکی از بهترین راه های افزایش پذیرش ریسک های هوشمندانه این است که با سرعت کم و آگاهانه و از روی عمد، کارهایی را انجام دهید که از آنها می ترسید.

بهترین راه برای غلبه بر ترس ریسک پذیری این است که اهدافی روشن، مکتوب و قابل ارزیابی برای خودتان تعیین کنید و بعد، مرتب آن اهداف را مرور کنید. وقتی اهداف و برنامه های روشنی دارید و مدام روی آنها کار می کنید و هر روز پیشرفت تان را ارزیابی می کنید، خواهید دید چه کاری را درست انجام می دهید و چگونه می توانید عملکردتان را بالا ببرید. آن وقت احساس شایستگی و قابلیت بیشتر و احساسی بهتر در مورد خودتان خواهید داشت. بیشتر فکر خواهید کرد و تمایل بیشتری به چالش های بزرگتر نشان خواهید داد.

بنابراین هرگاه با یک موقعیت نگران کننده مواجه شُدید از خودتان بپرسید: «بدترین چیز ممکن که می تواند اتفاق بیفتد، چیست؟» سپس برنامه ریزی کنید و اقدام نمایید.

شما انبوهی کار برای انجام دادن و زمان کمی برای انجام شان دارید؟

برایان تریسی می گوید: «شما فقط می توانید تا جایی کنترل زندگی تان را در دست بگیرید که انجام کارهایی را متوقف کنید که دیگر ارزش چندانی برایتان ندارند، یا به اهمیت کارهای دیگر که می توانید انجام دهید، نیستند.»

قانون کارآیی اجباری می گوید: «هیچ وقت زمان کافی برای انجام دادن همه ی کارها وجود ندارد، ولی همیشه وقت برای انجام مهم ترین کارها هست.»

واقعیت این است که امروزه هر فرد متوسط به صورت میانگین 110 تا 130 درصد ظرفیت کار می کند. هر فردی کوهی از موضوعات برای مطالعه و بررسی دارد که باید آنها را انجام دهد. این یعنی شما هیچ وقت به انجام تمامی آنها نمی رسید. پس انجام آنها را از ذهن تان بیرون کنید!

بسیاری از افراد می گویند زیر فشار ضرب الاجل بهتر کار می کنند. تحقیقات نشان می دهد که ضرب الاجل ها بندرت درست از آب در می آیند. به عبارتی در فشارهای مهلت زمانی، افراد از اضطراب بیشتری رنج می برند و اشتباه ها و نقص های بیشتری خواهند داشت و به همین دلیل مجبور هستند بسیاری از کارها را دوباره انجام دهند! و به این ترتیب اتمام کار، زمان طولانی تری می برد.

سوال کلیدی که در این شرایط باید از خود بپرسید، این است که: «الان ارزشمندترین کاربرد وقتم چیست؟» این سوال اصلی مدیریت زمان و تبدیل شدن به فردی پُر بازده است.

چیزهایی که بیشترین اهمیت را دارند، نباید قربانی چیزهایی با اهمیت کمتر شوند. بنابراین همیشه مهم ترین کارها را ابتدا انجام دهید و تا پایان کامل آنها، به سراغ کارهای کم اهمیت تر نروید.

از خودتان بپرسید: «چه فعالیت هایی را در زندگی ام می توانم متوقف کنم یا به شخص دیگری واگذار کنم تا وقت بیشتری برای فعالیت های مهم تر باز کنم؟» با دقت، زمان تان را تحلیل کنید و شهامت توقف کارهایی را داشته باشید که دیگر اهمیتی در نظر شما ندارند.

هر تغییر مثبتی در زندگی تان با تصمیمی روشن و صریح مبنی بر انجام یک کار یا توقف در انجام کاری دیگر شروع می شود. تغییرات چشمگیر وقتی شروع می شوند که تصمیم می گیرید یا داخل آن کار شوید یا از آن کار خارج گردید؛ یا ماهی بگیرید یا طعمه را رها کنید.

منابع

مقاله علمی و آموزشی «استراتژی میلیونرهای خود ساخته برای موفقیت»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری، ترجمه و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا