طرز تهیه تارت انار
مواد لازم جهت تهیه تارت انار (مخصوص افراد مبتلا به دیابت):
- بیسکویت سبوس دار کم چرب: 175 گرم
- کره: 50 گرم
- پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
- پنیر کم چرب: 200 گرم
- ماست کم چرب: 150 گرم
- انار: 175 گرم
- سس سیب: 2 قاشق غذاخوری
- برگ نعناع و پودر شکر قهوه ای: برای تزئین
طرز تهیه
برای تهیه تارت انار، ابتدا بیسکویت های خرد شده، کره و پودر دارچین را با هم به خوبی مخلوط کنید. در یک ظرف مسطح مواد را به صورت کاملاً له شده پهن کنید و با قاشق فشار دهید تا کاملاً در کف ظرف پهن شود. برای مواد داخل آن ماست، پنیر و سس سیب را با هم مخلوط کنید تا کاملاً پنیر نرم شود. سپس آنها را روی بیسکویت ها بریزید و دانه های انار را روی آن بچینید.
سپس به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملاً مواد به خورد هم بروند و سفت شوند. پس از بیرون آوردن از یخچال با برگ های نعناع و پودر شکر قهوه ای آن را تزئین کنید.
ارزش غذایی
انار یکی از بهترین منابع پتاسیم، ویتامین ث (C) و آنتی اکسیدان ها است که از بروز بسیاری از بیماری ها مانند سرطان و دیابت و انواع بیماری های قلبی – عروقی جلوگیری می کند.
نعناع موجود در این تارت به خنک شدن بدن کمک زیادی می کند. چای نعناع نیز بهترین گزینه برای همراهی این تارت است.
- انرژی: 276 کیلو کالری
- فیبر: 0.6 گرم
- کربوهیدرات: ۲۴ گرم
- پروتئین: 7 گرم
- سدیم: 0.07 گرم
- چربی: 17 گرم
نکته: افرادی که مبتلا به دیابت نمی باشند، می توانند از شکلات خرد شده نیز در مواد این تارت استفاده نمایند.
منابع
مقاله آموزشی «طرز تهیه تارت انار»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.