طرز پخت پیتزا پستو

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت پیتزا پستو:

  • خمیر پیتزا: یک عدد
  • سس پستو: نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۴ عدد
  • پیاز: یک عدد کوچک
  • کدو سبز: یک عدد
  • زیتون سیاه: یک پیمانه
  • پنیر فتا: یک پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز پخت

برای تهیه پیتزا پستو، اول از همه فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. گوجه فرنگی ها را حلقه کنید، پیاز را که بهتر است قرمز باشد، خلال کنید و کدو سبز را هم به قطعات کوچک ببرید.

در مرحله دوم، روی خمیر پیتزا سس پستو بمالید و روی آن گوجه فرنگی، کدو سبز و پیاز قرار دهید، زیتون سیاه ها را هم فراموش نکرده، خرد کنید و روی سایر مواد بگذارید، در آخر کمی نمک و فلفل سیاه به موادتان پاشیده و پنیر فتا را هم خرد کرده و روی همه مواد پیتزای تان بریزید.

پیتزا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب شده و خمیر پخته شود. توضیح اینکه برای پخت پیتزا در ماکروویو میزان زمان را بالاتر برده و هر زمان که خمیر به رنگ قهوه ای روشن در آمد آن را از ماکروویو خارج کنید.

برای تهیه سس پستو هم چهار حبه سیر را با نصف پیمانه گردوی آسیاب شده و یک پیمانه ریحان خشک شده مخلوط و بعد نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده کرده و به آنها اضافه کنید. در آخر هم نصف پیمانه روغن زیتون را به آرامی به مواد سس افزوده و هم بزنید. سس که یک دست شد کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت پیتزا پستو»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها
تبلیغات
HiU Company

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *