طرز پخت پیتزای سبزیجات

مواد لازم جهت پخت پیتزای سبزیجات برای یک نفر:

  • خمیر پیتزای آماده: یک عدد
  • پنیر موزارلا (رنده شده): یک پیمانه
  • سس کچاپ: نصف پیمانه
  • قارچ (خرد شده): یک پیمانه
  • فلفل دلمه ای (خرد شده): نصف پیمانه
  • روغن، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز پخت

برای تهیه پیتزای سبزیجات، قبل از شروع کار، فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید. بعد قارچ ها و فلفل دلمه ای را خرد کنید. کف سینی مخصوص فر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را روی آن قرار داده و سپس سس کچاپ یا همان سس گوجه فرنگی را روی آن ریخته و همه سطح خمیر را با آن آغشته کنید.

قارچ ها و فلفل دلمه ای خرد شده را روی خمیر قرار دهید و کمی نمک و فلفل سیاه روی همه آنها بپاشید. در نهایت پنیر موزارلا را روی پیتزای خام رنده کنید و مراقب باشید همه خمیر به یک اندازه پنیر داشته باشد.

در مرحله آخر، پیتزا را در فر قرار دهید تا به مدت 5 تا 10 دقیقه در آن پخته شود و پنیرها آب شده و قارچ و فلفل دلمه ای پخته شود.

همچنین می توانید به مواد، انواع مختلف سبزیجات مانند کدو، بادمجان، گوجه فرنگی و… نیز اضافه نمایید.

در نهایت پیتزا را با چاقویی به قطعات مثلثی شکل ببرید و سرو کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت پیتزای سبزیجات»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا