طرز پخت بیسکویت بادام زمینی
مواد لازم جهت پخت بیسکویت بادام زمینی به تعداد 18 عدد:
- آرد: یک پیمانه + سه چهارم پیمانه
- دولسه دلچه: یک دوم پیمانه
- کره بادام زمینی: یک دوم پیمانه
- کره (به دمای محیط رسیده): 100 گرم
- شکر قهوه ای: یک پیمانه
- شیر: 2 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ: یک عدد
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
طرز پخت
کره بادام زمینی، کره (نرم شده)، شکر و وانیل را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید یا داخل کاسه ای با همزن برقی بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس تخم مرغ و شیر را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید. آرد و جوش شیرین را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید.
نکته: اگر از دستگاه غذاساز استفاده می کنید، تا حدی باید آن را روشن نگه دارید تا خمیر مانند یک گلوله داخل دستگاه به حرکت در بیاید و حالت چسبندگی داشته باشد.
بوسیله دست از خمیر گلوله های کوچک تهیه کنید.
نکته: برای اینکه بیسکویت ها یک اندازه شوند، می توانید از قاشق بستنی زنی یا قاشق سوپخوری و یا چایخوری استفاده کنید.
گلوله های آماده شده را داخل سینی فر (نیازی به چرب کردن یا انداختن کاغذ روغنی نیست) با فاصله بچینید و آن را در طبقه وسط فرِ از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 15 دقیقه یا تا وقتی حاشیه پایین آنها طلایی رنگ شود، بپزید. سپس از فر خارج کرده و بلافاصله بوسیله قاشق چوبی در مرکز بیسکویت حفره ایجاد کنید. باید اینکار را سریع انجام دهید؛ چون بیسکویت وقتی گرم است، کاملاً نرم بوده و به خوبی فرم می گیرد.
دولسه دلچه را داخل قیف پلاستیکی با ماسوره دلخواه ریخته و در مرکز بیسکویت شکوفه بزنید.
این بیسکویت را می توانید داخل ظرف در دار و در یخچال به مدت دو هفته نگهداری کنید. البته دولسه دلچه را در هنگام استفاده روی آن بریزید.
[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]
مقاله آموزشی «طرز پخت بیسکویت بادام زمینی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی نسیم کج کلا در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.
[/toggle]