طرز پخت پاکورا
مواد لازم جهت پخت پاکورا:
- آرد سفید: یک چهارم لیوان
- آرد نخود: سه چهارم لیوان
- پیاز خرد شده: 2 عدد
- فلفل سبز تند خرد شده: یک یا دو عدد
- گشنیز خرد شده: یک چهارم لیوان
- شوید خرد شده: یک چهارم لیوان
- تره فرنگی خرد شده: به میزان کم
- بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
- زردچوبه: یک قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب: یک سوم لیوان
- روغن: به میزان لازم برای سرخ کردن
طرز پخت
برای تهیه پاکورا، ابتدا آرد سفید، آرد نخود، بکینگ پودر، نمک و زردچوبه را در یک کاسه گود با یکدیگر ترکیب کرده و سپس آب را به آن اضافه کنید. مجدداً مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و ورز دهید. در مرحله بعد پیاز خرد شده را به همراه فلفل سبز تند به این ترکیب بیفزایید و مایه پاکورا را با قاشق یا دست مخلوط کنید.
حالا گشنیز، شوید و تره فرنگی خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. وقتی همه مایه به خوبی با یکدیگر ترکیب شد و به غلظت مایه کتلت درآمد، در یک تابه روغن را داغ کرده و با قاشق از مایه پاکورا برداشته و در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن پاکورا را در یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
پاکورا یک اسنک یا پیش غذای معروف هندی است.
منابع
مقاله آموزشی «طرز پخت پاکورا»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.