طرز پخت رولت گوشت
مواد لازم جهت پخت رولت گوشت برای 6 نفر:
- پیاز خرد شده: یک عدد
- بادمجان خرد شده: یک عدد
- برنج پخته شده: 250 گرم
- رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
- شوید خرد شده: نصف یک دسته
- دارچین: 2 قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده: 250 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده: 200 گرم
طرز پخت
برای تهیه رولت گوشت، فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن و قالب کیک صبحانه را چرب کنید. پیاز، بادمجان، برنج، رب گوجه فرنگی، شوید، گوشت چرخ کرده، دارچین و سایر ادویه های دلخواه خودتان را در یک کاسه بزرگ و با چنگ زدن به خوبی با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را اضافه کنید و به مخلوط کردن مواد ادامه دهید تا به اصطلاح دست هم آیند. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را ته قالب بریزید. مخلوط گوشت و سایر مواد را روی آن قرار دهید. تا جای ممکن فشار دهید و مواد را به هم منسجم کنید. روی قالب را با فویل بپوشانید و برای یک ساعت و نیم در فر قرار دهید. 15 دقیقه آخر فویل روی قالب را بردارید.
ارزش غذایی هر پرس رولت گوشت
- 291 کیلو کالری
- 10 گرم چربی
- 27 گرم کربوهیدرات
- 14 گرم قند
- 9 گرم فیبر
- 19 گرم پروتئین
- 0.4 گرم نمک
منابع
مقاله آموزشی «طرز پخت رولت گوشت»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.