طرز پخت کوکو تره
مواد لازم جهت پخت کوکو تره:
- تره: یک کیلوگرم
- سیر رنده شده: چند حبه (به دلخواه)
- تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
- گردوی خرد شده: یک استکان
- گردوی خرد نشده: 6 عدد
- زرشک: 50 گرم
- روغن: به میزان لازم برای سرخ کردن
- نمک و فلفل: به میزان دلخواه
طرز پخت
برای تهیه کوکو تره، ابتدا تره ها را شسته و بعد از آنکه آب آن کاملاً خشک شد آن را ریز و نگینی خرد کنید. سیر، تخم مرغ، نمک و فلفل را کاملاً با آن مخلوط کنید و خوب هم بزنید. برای عطر و طعم بهتر می توانید از سیر تازه استفاده کنید.
روغن را درون تابه داغ کنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید. سپس درب تابه را بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. بعد گردوی خرد شده و زرشک را روی سطح کوکو پخش کنید و بقیه مایه کوکو را روی آن بریزید. گردوهای درسته را روی سطح کوکو بگذارید و کمی فشار دهید. بعد درب تابه را بگذارید تا خودش را بگیرد و کاملاً بپزد. سپس آن را پشت و رو کنید.
منابع
مقاله آموزشی «طرز پخت کوکو تره»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.