آیا چاقی واگیر دارد؟

موسسه تحقیقاتی تراست سانگر انگلستان نتیجه تحقیقات دانشمندان خود را درباره احتمال سرایت چاقی از فردی به فرد دیگر منتشر کرده است. در این تحقیق آمده است که باکتری های روده افراد دارای اضافه وزن به راحتی مثل باکتری های یک بیماری می توانند به افراد لاغر منتقل شوند.

به گزارش پورتال یو سی (شما می توانید)، دانشمندان معتقدند باکتری های روده می توانند داخل هاگ ها به مدت طولانی باقی بمانند و به نوعی خواب باکتریایی داشته باشند. این موضوع می تواند به این معنا باشد که باکتری ها می توانند خارج از بدن هم زنده بمانند و احتمالاً از طریق بلعیده شدن بین انسان ها منتقل شوند.

طبق برآوردها حدود 2 درصد وزن بدن انسان ها با باکتری ها مرتبط است و می توانند میکروبیوم روده فرد را مختل کنند. به گفته پژوهشگرانی که این تحقیق را به سرانجام رساندند، علاوه بر چاقی، میکروبیوم روده می تواند در شماری از شرایط پیچیده و گوناگون مانند بیماری ورم روده، سندروم روده تحریک پذیر و آلرژی ها هم نقش داشته باشند.

پژوهشگران دریافته اند حدود یک سوم میکروبیوم های روده یک فرد سالم، هاگ هایی تولید می کنند که امکان زنده ماندن میکروبیوم ها را در فضای باز فراهم می کنند و احتمالاً می توانند به انسان ها هم منتقل شوند.

منابع

خبر علمی «آیا چاقی واگیر دارد؟» توسط هیئت تحریریه خبر پورتال یو سی (شما می توانید) با استناد به nature، ترجمه، تدوین و نگارش شده است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا