طرز پخت حلیم بادمجان

مواد لازم جهت پخت حلیم بادمجان برای 8 نفر:

  • گوشت گوسفندی بدون استخوان و بدون چربی: 1 کیلو
  • بادمجان قلمی: 500 گرم
  • نخود: 2 پیمانه (هر پیمانه معادل یک لیوان دسته دار معمولی)
  • نعناع خشک: 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز سرخ شده: 3 قاشق سوپ خوری
  • گردوی خرد شده: 100 گرم
  • کشک: به اندازه دلخواه
  • نمک: به میزان لازم

طرز پخت
گوشت را خرد می کنیم و با نخود می پزیم. سپس بادمجان را پوست کنده و حلقه می کنیم و به گوشت و نخود پخته شده اضافه می کنیم. بعد از اینکه آب غذا کاملاً تبخیر شد، مواد را با گوشت کوب کاملاً می کوبیم و له می کنیم. گردو را هم اضافه می کنیم. در ظرفی جدا، کمی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. روغن که داغ شد نعناع خشک را در روغن کمی تفت می دهیم و به حلیم اضافه می کنیم. نمک را هم می ریزیم.

در نهایت حلیم بادمجان را در ظرف می کشیم و روی آن را با کشک تزئین می کنیم.

در هر بار کم یا زیاد کردن چاشنی، غذا را بچشید تا غذا طعم دلخواه را بگیرد.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت حلیم بادمجان»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت 1392 با شابک 4-104-289-600-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا