خانه / مجله / مجله چرا و چگونه؟ / پزشکی / چگونه کالری موجب چاقی می شود؟
نیازمندی های رایگان خرید و فروش، استخدام، خدمات و…

چگونه کالری موجب چاقی می شود؟

کالری موجب چاقی نمی شود چون رابطه ای با غذا ندارد. کالری تنها روشی برای اندازه گیری مقدار انرژی و گرما است. به عبارتی کالری مقدار گرمایی است که دمای یک گرم آب را به اندازه ی یک درجه سانتی گراد بالا می برد. برای اندازه گیری انرژی موجود در غذا، از کالری بزرگ یا کیلو کالری استفاده می کنیم که برابر ۱۰۰۰Cal است.

پس چرا گفته می شود که کالری موجب بروز چاقی می گردد؟

یک ماده غذایی که وارد بدن می شود را می توان به عنوان یک ماده سوختنی در نظر گرفت. تجزیه غذا در بافت های بدن، حالتی از اکسیداسیون یا سوختن می باشد و از آنجایی که می خواهیم روشی برای اندازه گیری مقدار ماده سوختنی مورد نیاز بدن داشته باشیم، از واحد اندازه گیری انرژی، که کالری است، استفاده می کنیم.

هر شخص برای ادامه حیات، به مقادیر مختلف کالری نیاز دارد. برای مثال، متوسط نیاز یک شخص بالغ بین ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰Cal در روز می باشد. حالا یک کارگر کارخانه که انرژی زیادی را در مدت انجام کار از دست می دهد، ممکن است تا ۳۴۰۰Cal نیاز داشته باشد یا در مورد ورزشکاران حرفه ای احتمالاً مقدار نیاز به کالری ۴۰۰۰ یا بیشتر باشد.

بچه ها نسبت به افراد بالغ به کالری بیشتری نیاز دارند. سالمندان به مقدار کمتری کالری نیازمندند، زیرا نمی توانند مانند جوانان ماده سوختنی را در بدن مصرف کنند. افرادی که در هوای آزاد کار می کنند، به کالری بیشتری نسبت به کسانی که در محیط های بسته کار می کنند، نیاز دارند.

با این حساب اگر کالری مصرفی بیش از مقدار مورد نیاز یا بیش از مقداری باشد که در طول روز مصرف می شود، چه اتفاقی می افتد؟ مقادیر اضافی به چربی تبدیل شده و ذخیره می گردد، و دلیل نگرانی افراد در مورد کالری نیز همین است.

اگر می خواهید مقدار کالری دریافتی بدن خود را کنترل کنید، از مصرف بیش از حد قند، چربی و نشاسته بپرهیزید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله علمی و آموزشی «چگونه کالری موجب چاقی می شود؟»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری، ترجمه و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب به من بگو چرا و چگونه، نوشته ی آرکادی لئوکوم و ترجمه سعید درودی از انتشارات بهزاد، منتشر شده در ۱۳۹۱ با شابک ۸-۵۷-۵۹۵۹-۹۶۴ به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. بخش های الزامی با * مشخص شده اند. *

*

x

پیشنهاد یو سی برای مطالعه

نارگیل: مواد غذایی کامل

نارگیل: مواد غذایی کامل

نارگیل یک میوه کامل از خانواده درختان نخل است و یکی از ...