همکلاسی سلام 16 آذر 1396

همکلاسی و همراه خوب یو سی؛ سلام
میگرن نوعی اختلال سردرد است که با ترکیب متنوعی از تغییرات عصبی و گوارشی مشخص می شود. درد میگرن اغلب اوقات به صورت درد ضربان دار یک طرفه است که ابتدا خفیف بوده و کم کم شَدید می شود. این افراد به نور، صدا و حرکت حساس می شوند. سابقه افت قند خون یکی از عوامل سردرد است. نکات تغذیه ای زیر را رعایت کنید تا میگرن شما کمتر عود کند.

توصیه های تغذیه ای برای جلوگیری از میگرن

الگوی زندگی سالم در میگرن

خوردن وعده های کوچک اما مکرر.

روزانه 30 دقیقه ورزش کنید.

چربی گوشت مرغ، بوقلمون و گوشت قرمز را حذف کنید.

خواب کافی داشته باشید.

در برنامه و زمان غذا خوردن نظم داشته باشید.

در زمان حمله میگرن و سردرد و تهوع توصیه به مصرف غذایی خاص نمی شود.

هر سه وعده غذایی و میان وعده ها را به موقع مصرف کنید.

هیچگاه نباید قند خون تان یکباره پایین بیفتد.

از گرسنگی طولانی پرهیز کنید.

چای یا قهوه را اگر عادت به خوردن دارید، یک دفعه قطع نکنید.

روزانه 8 لیوان آب بخورید.

پنیر را حتماً با گردو مصرف کنید. پنیر کهنه مصرف نشود.

هفته ای دوبار ماهی بخورید.

غذاهای آماده و فرآوری شده نخورید.

عسل را به جای دیگر مواد شیرین جایگزین کنید.

سوسیس و کالباس که به آن نیتریت اضافه شده را نخورید.

حلیم جو، نان چاودار بخورید.

گوشت نمک سود که به آن نیتریت اضافه شده را نخورید.

غلات کامل و غذاهای پُر فیبر استفاده کنید.

مواد غذایی چرب و سرخ شده را حذف کنید.

حبوبات مانند لوبیا، عدس سبز و قرمز و نخود را فراموش نکنید.

سس های چرب و پُر ادویه نخورید.

در مصرف قندهای ساده ملاحظه کنید که باعث افزایش ناگهانی قند خون نشود.

در برخی افراد بادام زمینی باعث سردرد می شود.

سبزیجات بخصوص انواع غنی از منیزیم و کلسیم مثل کلم، بروکلی و اسفناج را فراموش نکنید.

شکلات، انجیر، کشمش، آوکادو، ماست، خامه ترش، دونات و دیگر شیرینی ها جزو سایر خوراکی های تشدید کننده میگرن به حساب می آیند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا