همکلاسی سلام 16 آذر 1396
همکلاسی و همراه خوب یو سی؛ سلام
میگرن نوعی اختلال سردرد است که با ترکیب متنوعی از تغییرات عصبی و گوارشی مشخص می شود. درد میگرن اغلب اوقات به صورت درد ضربان دار یک طرفه است که ابتدا خفیف بوده و کم کم شَدید می شود. این افراد به نور، صدا و حرکت حساس می شوند. سابقه افت قند خون یکی از عوامل سردرد است. نکات تغذیه ای زیر را رعایت کنید تا میگرن شما کمتر عود کند.
| توصیه های تغذیه ای برای جلوگیری از میگرن | الگوی زندگی سالم در میگرن |
| خوردن وعده های کوچک اما مکرر. | روزانه 30 دقیقه ورزش کنید. |
| چربی گوشت مرغ، بوقلمون و گوشت قرمز را حذف کنید. | خواب کافی داشته باشید. |
| در برنامه و زمان غذا خوردن نظم داشته باشید. | در زمان حمله میگرن و سردرد و تهوع توصیه به مصرف غذایی خاص نمی شود. |
| هر سه وعده غذایی و میان وعده ها را به موقع مصرف کنید. | هیچگاه نباید قند خون تان یکباره پایین بیفتد. |
| از گرسنگی طولانی پرهیز کنید. | چای یا قهوه را اگر عادت به خوردن دارید، یک دفعه قطع نکنید. |
| روزانه 8 لیوان آب بخورید. | پنیر را حتماً با گردو مصرف کنید. پنیر کهنه مصرف نشود. |
| هفته ای دوبار ماهی بخورید. | غذاهای آماده و فرآوری شده نخورید. |
| عسل را به جای دیگر مواد شیرین جایگزین کنید. | سوسیس و کالباس که به آن نیتریت اضافه شده را نخورید. |
| حلیم جو، نان چاودار بخورید. | گوشت نمک سود که به آن نیتریت اضافه شده را نخورید. |
| غلات کامل و غذاهای پُر فیبر استفاده کنید. | مواد غذایی چرب و سرخ شده را حذف کنید. |
| حبوبات مانند لوبیا، عدس سبز و قرمز و نخود را فراموش نکنید. | سس های چرب و پُر ادویه نخورید. |
| در مصرف قندهای ساده ملاحظه کنید که باعث افزایش ناگهانی قند خون نشود. | در برخی افراد بادام زمینی باعث سردرد می شود. |
| سبزیجات بخصوص انواع غنی از منیزیم و کلسیم مثل کلم، بروکلی و اسفناج را فراموش نکنید. | شکلات، انجیر، کشمش، آوکادو، ماست، خامه ترش، دونات و دیگر شیرینی ها جزو سایر خوراکی های تشدید کننده میگرن به حساب می آیند. |
