طرز پخت شنگ پلو

مواد لازم جهت پخت شنگ پلو برای 4 نفر:

  • شنگ: نیم کیلو
  • گوشت قیمه ای: نیم کیلو
  • برنج: 3 پیمانه
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • زعفران: یک سوم قاشق چایخوری
  • زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و روغن: به میزان لازم

طرز پخت

شنگ سبزی کوهی است که به صورت خودرو در ارتفاعات البرز می روید. این گیاه فقط در ماه فروردین روییده و از نظر ویژگی های غذایی شبیه به تره است. به همین دلیل سرشار از ویتامین ث (C) می باشد.

برای تهیه شنگ پلو ابتدا شنگ را پاک کنید. برای اینکار کافی است مانند تره، سر و ته سبزی را بگیرید. آن را بشویید و بگذارید آب آن برود. سپس آن را خرد کنید. البته اندازه خرد کردن سبزی بستگی به سلیقه و دلخواه شما دارد.

پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید. کمی که خامی آن رفت، به آن زردچوبه اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت دهید و بعد زعفران ساییده شده را با کمی آب به مواد اضافه نمایید. سپس نوبت اضافه کردن گوشت است. گوشت را به پیاز و ادویه ها اضافه کرده و تا تمام شدن آب گوشت، آن را تفت دهید. بعد به آن یک لیوان آب اضافه کنید.

برنج را خیس کرده، به آن نمک اضافه کنید و چند دقیقه بعد به آن شنگ را اضافه نمایید. بگذارید مثل همیشه که برنج می پزید، برنج بجوشد. آن را آبکش کرده و دم کنید. بعد از آماده شدن برنج، آن را با گوشت تزئین نمایید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت شنگ پلو»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا