طرز تهیه سس گوشتی اسپاگتی

مواد لازم جهت تهیه سس گوشتی اسپاگتی:

  • گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله: یک پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
  • قارچ خرد شده: یک پیمانه
  • سیر: یک حبه
  • پیاز: یک عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چایخوری
  • روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این سس که به علت داشتن گوشت و قارچ از پروتئین خوبی برخوردار است، در ماهیتابه بزرگی گوشت را با سیر و پیاز که نگینی خرد کرده اید همراه با زردچوبه و روغن روی شعله متوسط گاز خوب سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای در بیاید.

بعد از 10 دقیقه که گوشت سرخ شد، رب گوجه را به آن اضافه کرده و در آن تفت دهید. کمی آب روی آن ریخته و بگذارید تا جوش بیاید و گوشت چرخ کرده ها پخته شوند.

سپس قارچ ها را که به صورت درشت خرد کرده اید و بعد از شستن گذاشته اید تا آب آنها گرفته شود و خشک شوند را همراه با کمی نمک و فلفل به سس در حال پخت اضافه کنید. قارچ ها که کمی سرخ شدند سس شما آماده است. از روی گاز بردارید.

توجه داشته باشید اگر قارچ زیاد روی شعله گاز باشد، رنگ آن سیاه می شود، به همین دلیل آن را در آخر به سس اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید کمی پنیر موزارلا روی اسپاگتی رنده کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه سس گوشتی اسپاگتی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا