طرز پخت قارچ استراگانف

مواد لازم جهت پخت قارچ استراگانف:

  • قارچ: 12 عدد بزرگ
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: 1 عدد
  • سیر خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: 1 عدد
  • سس آلفردو: 100 میلی لیتر (شامل کره، خامه، سیر، پنیر پارمزان و جعفری)
  • پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه ای رنگی: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز پخت

برای تهیه قارچ استراگانف، بعد از شستشوی تمام مواد اولیه آنها را ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید. پس از چند دقیقه ادویه ها را اضافه کنید. آن را از روی حرارت بر دارید و سس را به آن اضافه کنید.

در نهایت با کمی سبزیجات تازه تزئین نمایید. بهتر است به همراه برنج قهوه ای یا پوره سبزیجات مانند بروکلی میل کنید.

جالب است، بدانید…

  • قارچ یکی از منابع خوب آنتی اکسیدانی و ویتامین های گروه ب (B) است. این سبزی مقادیر پروتئین مناسبی دارد و مصرف هفتگی آن برای افراد مبتلا به کم خونی (فقر آهن) مناسب است.
  • قارچ به دلیل دارا بودن ویتامین B12 ضد کم خونی و به دلیل داشتن ویتامین D ضد پوکی استخوان محسوب می شود.
  • سس آلفردو کالری بالایی دارد و بهتر است اگر نیاز به یک برنامه غذایی کم کالری دارید، آن را در مقادیر کم تهیه کنید.

از این استراگانف در کنار پاستا می توانید استفاده کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت قارچ استراگانف»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا