شجاع باشید
آیا می خواهید شجاع باشید؟ خب؛ شجاعت چیزی نیست که شما با آن متولد شده باشید. شجاعت را باید به مرور زمان و با تجربه های زندگی بدست آورد.
اکثر افراد بیش از حد نگران چیزهایی هستند که ممکن است هرگز اتفاق نیفتد. بنابراین شما می توانید به آنچه که قلب تان می گوید (ترس) گوش کنید یا اینکه خود را بدون توجه به ترس در تجربه های جدید قرار دهید.
به ترس اعتراف کنید. شجاعت به این معنا نیست که هرگز نمی ترسید، بلکه به این معنا می باشد که می ترسید اما به حرکت رو به جلوی تان نیز ادامه می دهید. پس ترس تان را به رسمیت بشناسید. با صدای بلند بگویید: «شما از آنچه که می ترسید، را می توانید بدست بیاورید و خیلی عادی به نظر می رسد.» البته لازم نیست به هر کسی این را بگویید. فقط کافی است خودتان بدانید و باور داشته باشید.
قبول کنید که همه چیز در معرض خطر است. تمام کارهایی که در طول روز انجام می دهید – از بیدار شدن تا شام خوردن – همه تا حدی خطر دارند. اما زندگی شما متوقف نمی شود. پس چرا باید از آنچه که می ترسید، شما را متوقف کند؟
روی آنچه که می توانید کنترلش کنید، تمرکز نمایید. شما با ترس نمی توانید هیچ کاری انجام دهید. ترس یک واکنش احساسی – عاطفی است و قابل تغییر هم نیست. پس توجه تان به کارهایی باشد که انجام می دهید نه به واکنش های غیر ارادی تان. بیشتر اوقات، احساسات افراد، زندگی آنها را هدایت می کند؛ احساساتی همچون ترس و تردید منجر به خودباوری ضعیف و فقدان اعتماد به نفس می گردند.
الگو پیدا کنید. اگر خودتان را در شرایط سختی دیدید برای خودتان یک مدل بسازید که شرایط سخت تر و بدتری دارد. اگر سرما خوردید و ناراحت بودید به یک بیمار سرطانی فکر کنید. این ممکن است برای تان الهام بخش باشد و شما را شجاع تر کند.
درباره ی شخصیت های شجاع تاریخی بخوانید. درباره ی زندگی افرادی بخوانید که با سختی روبرو شدن، اما برای شجاع بودن شان معروف گردیدند.
تحقیقات نشان داده است که همه ی مسائلی که ما در مورد آنها ترس و نگرانی داریم:
- در ۸۷ درصد موارد اتفاق نخواهند افتاد.
- در ۷ درصد مواقع رخ می دهند.
- در ۶ درصد موارد می توانیم نتایج را به نفع خودمان تغییر دهیم.
این یعنی بیشتر اتفاق ها و رخدادهایی که شما نسبت به آنها نگرانی دارید، رخ نمی دهند. بنابراین، ترس چیزی نیست به غیر از یک واکنش احساسی – عاطفی در نتیجه ی فکر کردن به موضوعی که نمی خواهیم اتفاق بیفتد.
اکثر نگرانی ها هیچ وقت به وقوع نمی پیوندند، بنابراین آنها چیزی نیستند به غیر از برداشتی کاملاً غلط از موضوعی که حقیقت می پنداریم.
هرگز درباره ی چیزی که نمی خواهید اتفاق بیفتد فکر نکنید. با وجود امکان وقوع نتایج نامطلوب در یک موقعیت مشخص، راجع به چیزی فکر کنید که می خواهید اتفاق بیفتد. بر اساس قانون جذب، به همان چیزی که فکر می کنید خواهید رسید.
منابع
مقاله علمی و آموزشی «شجاع باشید»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری، ترجمه و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا مقالات وب سایت WikiHow به عنوان منابع اصلی مورد استفاده قرار گرفته اند.