طرز پخت لازانیای سبزیجات

مواد لازم جهت پخت لازانیای سبزیجات برای 4 نفر:

  • لازانیا: یک بسته
  • جوانه گندم: 4 فنجان
  • برگ ریحان: 3 فنجان (پاک شده)
  • زیتون سیاه: 3 فنجان (بدون هسته)
  • فلفل دلمه ای: یک عدد از هر رنگ
  • گوجه گیلاسی: 300 گرم
  • پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • پنیر پیتزای رنده شده: 300 گرم
  • آرد سفید: یک قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: 1.5 فنجان

طرز پخت

برای تهیه لازانیای سبزیجات، ابتدا جوانه گندم ها را بشویید و بگذارید آب آن برود. ریحان ها را پاک کرده و خیس کنید، بعد از 2 دقیقه بشویید و سپس آنها را به شکل نواری باریک خرد کنید. گوجه گیلاسی ها را بشویید. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

داخل ظرف پیرکس، آرد سفید بریزید. لازانیاها را آماده کنید، سپس یک لایه لازانیا بگذارید. مواد آماده شده شامل جوانه گندم، فلفل دلمه ای خرد شده و زیتون سیاه بدون هسته و برگ ریجان ها را با هم مخلوط کرده و پودر آویشن و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید. هم بزنید تا مواد کاملاً با هم و با ادویه ها مخلوط شوند. سپس مقدار مناسبی از مخلوط مواد را روی لایه نخست لازانیا بریزید. اینکار را تکرار کنید تا مواد و لازانیا تمام شوند. در لایه آخر، گوجه گیلاسی ها را ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید. شیر و روغن زیتون را مخلوط کرده و به لازانیا اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و لازانیا را داخل فر بگذارید. 45 دقیقه بعد، درب ظرف را بردارید و از حرارت بالای فر برای طلایی شدن روی لازانیا کمک بگیرید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت لازانیای سبزیجات»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا