طرز پخت پاستا با تن ماهی

مواد لازم جهت پخت پاستا با تن ماهی برای 4 تا 6 نفر:

  • پاستا (به فرم دلخواه): 600 گرم
  • کره: 500 گرم
  • آرد: 50 گرم
  • شیر: 600 میلی لیتر
  • پنیر چدار رنده شده: 250 گرم
  • ماهی تن در آب نمک: 2 عدد
  • ذرت شیرین: 300 گرم
  • جعفری: برای تزئین

طرز پخت

برای تهیه پاستا با تن ماهی، فر را روی حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنید. پاستاها را بپزید ولی 2 تا 3 دقیقه زودتر از زمان همیشگی بردارید.

درون یک قابلمه کره را بریزید، روی حرارت قرار دهید و وقتی آب شد، آرد را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه تفت دهید و آرام آرام شیر را اضافه کنید. وقتی کمی قوام یافت سس آماده است. مقداری از پنیر، نمک و فلفل را هم به میزان دلخواه اضافه کنید.

در ظرف مخصوص فر، سس، پاستا پخته شده، ذرت و ماهی تن را مخلوط کنید. بقیه پنیر را روی مواد بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود. هنگام سرو پاستا می توانید از جعفری برای تزئین استفاده کنید.

ارزش غذایی پاستا با تن ماهی

  • 752 کیلو کالری
  • 26 گرم چربی
  • 99 گرم کربوهیدرات
  • 12 گرم قند
  • 4 گرم فیبر
  • 37 گرم پروتئین
  • 1.43 گرم نمک

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت پاستا با تن ماهی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا