طرز پخت لوبیا پلو
مواد لازم جهت پخت لوبیا پلو:
- لوبیا سبز: نیم کیلو
- گوشت: 350 گرم
- رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و زیره: به میزان لازم
- دارچین، گل محمدی و زعفران دم کرده: 4 قاشق غذاخوری
- برنج: نیم کیلو
طرز پخت
برای پخت لوبیا پلو، ابتدا لوبیاها را به اندازه حدود دو سانتیمتر خرد کنید و در مقدار کمی آب نیم پز نمایید. این کار را برای این انجام دهید که شکلش در غذا حفظ شود و اصطلاحاً وا نرود. پیازهای نگینی را تفت داده و گوشت ها را همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه و تفت دهید. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، طعمش کمی متفاوت می شود اما هر دو خوشمزه است. اگر از گوشت خرد شده استفاده کردید، باید آنها را به تکه های ریز و متناسب با اندازه لوبیاها خرد کنید و خوب تفت بدهید تا با حرارت ملایم بپزد.
بعد از اینکه گوشت ها را کمی تفت دادید، لوبیاهای نیم پز شده را اضافه کنید و باز هم کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی را در روغن تفت داده و با بقیه مواد و نمک و مقدار کمی زیره مخلوط کنید. البته استفاده از زیره در این غذا کاملاً سلیقه ای است و اگر دوست ندارید استفاده نکنید. دارچین و گل محمدی هم به لوبیا پلو عطر خوبی می دهد. برنج را آبکش و با موادی که آماده کردید، مخلوط کنید. کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را قرار دهید و برنج را در آن بریزید و بگذارید دم بکشد.
لوبیا پلو را با گوشت مرغ هم به همین روش، می توانید بپزید.
[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]
مقاله آموزشی «طرز پخت لوبیا پلو»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.
[/toggle]