ویژگی های خودروی رئیس جمهور آمریکا و روسیه

اتومبیل های ایمن همواره یکی از دغدغه های کشورها برای تامین امنیت سران سیاسی بوده است. اتومبیل هایی که بتوانند امنیت سرنشینان خود را حفظ کنند. شاید اگر جان اف کندی در آن روز در یک اتومبیل ایمن نشسته بود، ترور نمی شد.

اگرچه همه رهبران سیاسی دنیا از آخرین تکنولوژی ها در اتومبیل هایشان استفاده می کنند اما در این میان اتومبیل دو رهبر سیاسی آمریکا و روسیه، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.

در این مقاله شما می توانید با ویژگی های خودروی رئیس جمهور آمریکا و روسیه آشنا شوید.

تانک آمریکایی
اتومبیل دونالد ترامپ یک تانک واقعی است. این خودرو در برابر بمب های جاده ای مقاوم می باشد، شلیک می کند، گاز اشک آور پخش می نماید و شیشه هایش ضد گلوله است. تکنولوژی دیگری که در این اتومبیل استفاده شده، سیستم شلیک مسلسل خودکار است. در سپر جلوی این اتومبیل مسلسل، سامانه شلیک گاز اشک آور و سلاح ساچمه ای کار گذاشته شده است. این اتومبیل همچنین از سیستم تامین اکسیژن خودکار در برابر حملات شیمیایی برخوردار می باشد.

صندلی های اتومبیل به گونه ای طراحی شده که همه سرنشینان احساس کنند دور میز کنفرانس نشسته اند.

داشبورد و گیربکس این اتومبیل، تلفیقی از تکنولوژی کودیاک و کادیلاک است.

در اتومبیل ترامپ، تکنولوژی ارتباطات نسبت به اتومبیل باراک اوباما کاملاً ارتقاء یافته است و ترامپ می تواند با یک تلفن مخصوص، بطور مستقیم با معاونش و پنتاگون ارتباط برقرار کند.

مقامات آمریکایی اعلام کرده اند که بسیاری از تکنولوژی های ساخت این اتومبیل جزو اطلاعات طبقه بندی شده است، به همین دلیل ما از بسیاری از توانایی های این خودرو مطلع نیستیم. با این حال شیشه 8 سانتیمتری این اتومبیل از 5 لایه تشکیل شده است که تکنولوژی ساخت آن محرمانه می باشد. لاستیک های این اتومبیل تقریباً به اندازه لاستیک یک اتوبوس هستند که در مقابل پنچر شدن مقاوم می باشند. رینگ های این اتومبیل به گونه ای طراحی شده است که حتی اگر لاستیک پنچر شد، می توانند تا کیلومترها اتومبیل را در حرکت نگه دارند.

کورتژ به جای زیل
اتومبیل فعلی پوتین که زیل (Zil) نام دارد نیز از ایمن ترین خودروهای جهان است. برای ساخت این اتومبیل 6 سال زمان صرف شده و با اصرار پوتین تمام قطعات و اجزای این خودرو در داخل روسیه تولید شده است.

در این خودرو به راحتی می توان فرمان را از سمت چپ به راست منتقل کرد تا اگر راننده دچار حمله قلبی شد یا مورد اصابت گلوله قرار گرفت، فرد سمت راست بتواند فرمان را بدست گرفته و براند.

وزن این خودرو کمی کمتر از 4 تُن است، شیشه هایش ضد گلوله بوده و گفته می شود که این شیشه حتی در مقابل شلیک آر پی جی هم مقاوم می باشد. موتور خودرو با ظرفیت 7.7 لیتری از سرعت بیشتری نسبت به خودرو ترامپ برخوردار است.

لایه ای از تیتانیوم در این لیموزین بکار رفته است و همچنین سقف آن از نوعی آهن ویژه ساخته شده که می تواند وزن یک تانک تی 72 را تحمل کند.

رئیس جمهور روسیه به امکاناتی خارج از این خودرو نیاز ندارد و همه وسائل مورد نیاز از جمله حمام و دوش نیز در آن پیش بینی شده است. در داخل خودرو یک میز با تلفن نیز وجود دارد. این اتاق چه از داخل و چه از بیرون به صورت الکترونیک اداره می شود.

اتاق این خودرو قابلیت آن را دارد که در حال حرکت به یک سالن تماس و نشست های نظامی سری و سازماندهی جنگ تبدیل شود.

طراحی و ساخت فقط یک دستگاه از این مدل حدود 1.5 میلیون دلار برای کرملین خرج داشت. با این حال ولادیمیر پوتین برای آنکه از قافله عقب نماند، کنسرسیومی از شرکت های طراحی و مهندسی روسی تشکیل داده است تا روی پروژه ای به نام کورتژ کار کنند. قرار است خروجی این پروژه، لیموزین جدیدی باشد که جایگزین زیل (Zil) خواهد شد.

از ویژگی های تکنولوژیکی اتومبیل جدید اطلاعات زیادی در دست نیست چرا که بسیاری از این اطلاعات محرمانه هستند اما گفته می شود که ویژگی هایش در حد ویژگی های یک زیردریایی است. این اتومبیل قرار است تا پیش از مراسم سوگند ریاست جمهوری سال 2018 برای استفاده پوتین آماده شود.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله علمی و آموزشی «ویژگی های خودروی رئیس جمهور آمریکا و روسیه»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری، ترجمه و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا مقاله آرمین منتظری در مجله دانشمند، به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا