طرز پخت کراکت سیب زمینی

مواد لازم جهت پخت کراکت سیب زمینی:

  • سیب زمینی: ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پنیر گودا: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه
  • پودر سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری

طرز پخت

برای تهیه کراکت سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی را بپزید و خوب رنده کنید. یک عدد تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل (و زعفران) به آن اضافه کنید. پنیر گودا یا پنیر پیتزا را به مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید. اگر با سلیقه و ذائقه شما جور باشد، می توانید یک عدد پیاز متوسط رنده شده را هم به مایه کراکت بیفزایید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید، شبیه چنگ زدن مواد کتلت.

حالا می توانید از پودر سوخاری آماده استفاده کنید و یا آن را به این روش تهیه کنید. ۳ قاشق سوپخوری آرد نان، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و زردچوبه را با هم مخلوط کنید. پودر شما آماده است.

مایه سیب زمینی را در کف دست به اندازه گلوله های کوچک یا به شکل رول های کوچک درآورید و در پودر سوخاری بغلتانید و آن را در روغن مایع سرخ کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت کراکت سیب زمینی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا