طرز پخت پلو مکزیکی

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت پلو مکزیکی:

  • برنج: ۲ پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
  • پودر فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • نخودفرنگی: نصف فنجان
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
  • گشنیز خرد شده: نصف فنجان
  • عصاره مرغ: ۳ پیمانه
  • آب لیمو تازه: ۲ قاشق چایخوری
  • فلفل هالوپینو: یک عدد

طرز پخت

برای تهیه پلو مکزیکی، ابتدا فلفل هالوپینو را از وسط برش داده و دانه های وسط آن را جدا کنید. فلفل را خیلی ریزتر از پیاز خرد کنید. سپس فلفل و پیاز خرد شده را در روغن زیتون کمی تفت دهید. بعد از اینکه آب فلفل گرفته شد سیر را اضافه کنید. بعد از یک تفت مختصر، رب گوجه فرنگی را افزوده و بعد از اینکه بوی خامی رب گرفته شد، برنج را اضافه نمایید.

برنج را با مواد ترکیب کرده و در آخر عصاره مرغ و ادویه ها (نمک، پودر فلفل سیاه، فلفل قرمز تند و زیره) را اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا عصاره مرغ و مابقی مواد خوب جذب برنج شوند. بعد از اینکه کمی از آب برنج باقی ماند، نخودفرنگی کنسروی، گشنیز خرد شده و آب لیمو را اضافه کرده و خوب با قاشق هم بزنید. حالا برنج را به مدت ۱۵ دقیقه دَم کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت پلو مکزیکی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها
تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط