طرز پخت رولت گوشت

مواد لازم جهت پخت رولت گوشت برای 6 نفر:

  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • بادمجان خرد شده: یک عدد
  • برنج پخته شده: 250 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
  • شوید خرد شده: نصف یک دسته
  • دارچین: 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده: 200 گرم

طرز پخت

برای تهیه رولت گوشت، فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن و قالب کیک صبحانه را چرب کنید. پیاز، بادمجان، برنج، رب گوجه فرنگی، شوید، گوشت چرخ کرده، دارچین و سایر ادویه های دلخواه خودتان را در یک کاسه بزرگ و با چنگ زدن به خوبی با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را اضافه کنید و به مخلوط کردن مواد ادامه دهید تا به اصطلاح دست هم آیند. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را ته قالب بریزید. مخلوط گوشت و سایر مواد را روی آن قرار دهید. تا جای ممکن فشار دهید و مواد را به هم منسجم کنید. روی قالب را با فویل بپوشانید و برای یک ساعت و نیم در فر قرار دهید. 15 دقیقه آخر فویل روی قالب را بردارید.

ارزش غذایی هر پرس رولت گوشت

  • 291 کیلو کالری
  • 10 گرم چربی
  • 27 گرم کربوهیدرات
  • 14 گرم قند
  • 9 گرم فیبر
  • 19 گرم پروتئین
  • 0.4 گرم نمک

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت رولت گوشت»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

تبلیغات
دریافت اپلیکیشن آپرا
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا