چگونه فرزندی ثروتمند بزرگ کنیم؟

بسیاری از مهارت ها و نگرش های مورد نیاز برای تبدیل به ثروتمند شدن، در دوران کودکی شکل می گیرند. اگر می خواهید زمانی که فرزندان تان بزرگ شدند، آینده ای مانند بیل گیتس یا وارن بافت و… داشته باشند، شما تنها باید آنها را تشویق به یادگیری عادات و مهارت هایی نمایید که در ادامه به آنها می پردازیم. تنها لازم است بدانید که باید از دوران کودکی شروع کنید که هرگز زود نیست و زمان مناسب برای شروع می باشد.

شما می توانید برای آینده ی فرزندتان زندگی ایده آل فراهم کنید. اما باید او را برای این آینده ی ایده آل و مسئولیت پذیری نیز آماده کنید. باید راه و چاه زندگی را به او بیاموزید و بدانید شما اولین الگوی فرزندتان خواهید بود.

1) اعتقادات و احساسات خود در مورد پول را بررسی کنید. شما درباره ی پول چگونه فکر می کنید؟ کسب درآمد را ابزار مناسبی برای رسیدن به رویا و اهداف تان می دانید یا آن را به عنوان وسیله فساد و سپری کردن زندگی می شناسید؟ اگر افکار شما به سوی دومین دیدگاه باشد، شما به سختی می توانید ارزش و موفقیت مالی را به فرزندتان بیاموزید و او را برای آینده و مسئولیت پذیری مالی آماده کنید.

2) عادات خرج کردن خود را ارزیابی و بررسی کنید. اگر شما بیشتر پول خود را خرج می کنید و از صرفه جویی و سرمایه گذاری غفلت می نمایید، فرزند شما نیز همین رفتار را یاد می گیرد. او با مشاهده این رفتار بزرگ می شود. اگر می خواهید فرزندتان سرنوشت بهتری داشته باشد، برای خود بودجه تعریف کنید، برای دوران بازنشستگی یا آینده فرزندتان پول پس انداز کنید حتی اگر مبلغ آن بسیار ناچیز است و این کار را به فرزندتان نیز یاد بدهید. یکی از اخلاق پدر و مادرها یاد دادن پس انداز کردن به فرزندان است اما زمانی که به پول نیاز دارند، در اولین اقدام به قلک فرزندشان شبیخون می زنند! و این رفتار یکی از بدترین کارها در آموزش است.

3) رفتار کاری خود را بررسی کنید. برای اکثر مردم موفقیت مالی تنها با کار سخت و طولانی مدت بدست می آید. آیا شما از شغل خود راضی نیستید و تمایل به تغییر شغل دارید؟ بخش بزرگی از افکار مثبت درباره پول و درآمد با داشتن شغلی لذت بخش بدست می آید. اگر شما در شغل خود خوشحال نیستید، اقدام به برنامه ریزی واقع بینانه و تغییر شغل نمایید. در این حال با فرزندتان نیز صحبت کنید. از دلایل خود برایش بگویید. این درسی با ارزش و مفید برای کسب تجربه خواهد بود.

4) به احساسات و علایق فرزند خود دقت و توجه کنید. معمولاً افراد موفق از خانه ای که پدر و مادر وقت کافی برای صرف با فرزندان خود داشته اند، بیرون می آیند. به جای پول بیشتر، زمان بیشتری را با فرزند خود صرف کنید و به آموزش و مدل سازی مهارت های مهم زندگی بپردازید. به احساسات فرزندتان توجه و در صورت لزوم از آنها حمایت نمایید. به دنبال شناسایی و پرورش استعدادهای فرزندتان باشید.

5) به تحصیلات اهمیت دهید. تحصیل و درس خواندن فرزندتان را مانند سرمایه گذاری بدانید. به غیر از آموزش های مدرسه، اگر فرزند شما در کارهایی مانند الکترونیک یا شاید ورزش مهارت دارد، از او بپرسید آیا از انجام این کارها لذت می برد؟ در این صورت او را تشویق و هدایت کنید.

6) فرزندتان را به بهترین بودن و انجام هر کاری به بهترین شکل، به ویژه در مدرسه، تشویق کنید. در اوایل فرزندتان را به گرفتن نمرات خوب تشویق و با خوشحالی و رضایت به آنها انرژی دهید. اما اگر فرزندتان نمرات ضعیف بدست آورد، در اولین اقدام او را با اشخاص دیگر مقایسه نکنید و به عزت نفس او توجه داشته باشید. سپس به دنبال حل مشکل باشید، با معلمان و مشاور مدرسه صحبت کنید و مطمئن شوید که محیط خانه تان برای مطالعه مساعد است. به دنبال کمک به فرزندتان و ایجاد اعتماد به نفس در وی باشید.

7) به فرزندتان بودجه بندی را آموزش دهید و اجازه دهید تا راه کسب و مدیریت پول خود را پیدا کند. اجازه دهید با پول هایش برای خود اهداف کوتاه مدت و بلندمدت داشته باشد و به آنها برسد. درباره سرمایه گذاری و کسب درآمد از سرمایه گذاری صحبت کنید. اجازه دهید تا زمانی که فرزندتان در زیر سقف شما زندگی می کند، عواقب اعمال خود را تجربه کنند تا معنای زندگی واقعی را بیاموزند.

8) به جای آنکه بیش از حد به اهمیت پس انداز پول اشاره کنید، درباره ی کارهایی که می توان با آن انجام داد، تاکید داشته باشید. اکثر پدر و مادرها به فرزندان خود آموزش می دهند که «پول درخت نیست که رشد کند»؛ این مهم است که کسب پول نیاز به ابتکار و کار سخت دارد، اما مراقب باشید که تداوم این صحبت از پول، برای فرزندان منبعی از استرس می سازد. بهتر است به آموزش روش های صحیح رسیدن به اهداف و پول خرج کردن بپردازید.

9) همیشه فرزند خود را تشویق کنید تا در مورد آینده فکر کند. اهداف و آرزوها در طول مسیر کودکی تا جوانی انعطاف پذیر و تغییرات اساسی دارد. به جای آنها فکر نکنید، اما سعی داشته باشید در انتخاب مهم ترین اهداف، به فرزندتان کمک کنید. از آنها بخواهید تحقیق کنند و برنامه ای برای خود بنویسند. نوشتن برنامه سبب می شود نیازهای خود را برای رسیدن به هدف شان بشناسند، بودجه بندی و برنامه ریزی کنند. مراقب محدودیت ها باشید و بدانید با سخت کوشی و پشتکار ما می توانیم تمام کارهای شگفت انگیز را انجام دهیم.

افراد ثروتمندی که نام آنها در جهان شناخته شده است، در کارهای خیر و گرفتن دست نیازمندان نیز پیش قدم هستند. به فرزند خود کمک کردن و مهربان بودن را نیز آموزش دهید.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله علمی و آموزشی «چگونه فرزندی ثروتمند بزرگ کنیم؟»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری، ترجمه و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا مقالات دو وب سایت WikiHow و HowStuffWorks به عنوان منابع اصلی مورد استفاده قرار گرفته اند.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا