طرز پخت سالاد ماکارونی با مرغ
مواد لازم جهت پخت سالاد ماکارونی با مرغ برای 8 نفر:
- ماکارونی فرمی شکل: 300 گرم
- سینه مرغ پخته شده: نصف یک مرغ
- خیارشور خرد شده: 8 عدد
- پیازچه خرد شده: 5 عدد
- ذرت پخته شده: نصف پیمانه
- فلفل دلمه ای: به میزان لازم
- جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و سس مایونز: به میزان لازم
- روغن زیتون و آبلیمو: به میزان لازم
طرز پخت
برای تهیه سالاد ماکارونی با مرغ ابتدا ماکارونی را در آب جوش، نمک و زردچوبه به مدت 10 دقیقه پخته، آبکش کرده و کنار می گذاریم. در ظرفی بزرگ مرغ خرد شده، خیارشور، پیازچه، ذرت و فلفل دلمه ای های رنگی خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. سپس ماکارونی و جعفری را نیز اضافه می نماییم. سس مایونز، روغن زیتون، نمک، فلفل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده، به مواد قبلی افزوده و به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال گذاشته و سرو می کنیم.
چند نکته:
- به جای سس مایونز می توانید از کمی ماست چکیده استفاده کنید.
- بهتر است این سالاد ترش نباشد، پس در افزودن آبلیمو دقت نمایید.
- فلفل دلمه ای قرمز را بیشتر از سایر فلفل ها بریزید؛ به این دلیل که ویتامین ث (C) بیشتری دارد.
منابع
مقاله آموزشی «طرز پخت سالاد ماکارونی با مرغ»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی ناهید تورانی در مجله آشپزی خانواده سبز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.