طرز تهیه سالاد ساکوتاش

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه سالاد ساکوتاش برای ۲ نفر:

  • باقلای سبز خام: دو فنجان
  • نخود سبز خام: دو فنجان
  • ذرت خام: دو فنجان
  • گوجه گیلاسی قرمز: یک و نیم فنجان
  • گوجه گیلاسی زرد: یک و نیم فنجان
  • جعفری خرد شده: دو فنجان
  • پنیر معمولی رنده شده: یک و نیم فنجان
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب نارنج یا لیموترش تازه: یک و نیم فنجان
  • نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه

برای تهیه سالاد ساکوتاش ابتدا باقلاها، نخود سبز و ذرت را پاک کرده، شسته و بخارپز کنید. گوجه گیلاسی ها را بشویید و سپس آنها را از وسط دو نیم کنید. جعفری را پاک کرده، خیس کنید و بشویید. بعد از اینکه آب آن رفت، آنها را ریز خرد کنید. پنیر معمولی را رنده کنید. آب نارنج یا لیموترش را گرفته و آن را با روغن زیتون و نمک مخلوط کنید تا چاشنی آماده شود.

بعد از اینکه باقلا، نخود و ذرت پختند، بگذارید خنک شوند. آنها را مخلوط کرده و بعد چاشنی را همراه با جعفری خرد شده به آنها اضافه کنید. هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. سپس روی آن پنیر رنده شده بریزید. سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

نکته: اگر ذرت و نخودفرنگی تازه ندارید، می توانید به همان مقدار ذکر شده از کنسرو آن استفاده کنید.

تبلیغات

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه سالاد ساکوتاش»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا