طرز پخت پیتزای کلم بروکلی
مواد لازم جهت پخت پیتزای کلم بروکلی برای 4 نفر:
- کلم بروکلی: یک کیلوگرم
- تخم مرغ: 4 عدد
- قارچ: 300 گرم
- سیر: یک گُل
- پیاز: 2 عدد
- پنیر پیتزای رنده شده کم چرب: 300 گرم
- پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار کم
- نان پیتزا: به میزان لازم
- آرد: یک قاشق غذاخوری
طرز پخت
برای تهیه پیتزای کلم بروکلی، ابتدا کلم ها را پاک کرده، خیس کنید و بعد از دو دقیقه آنها را بشویید و بگذارید آب آنها برود. کلم بروکلی ها را بخارپَز کنید. قارچ ها را پاک کرده، خیس کنید و بعد از دو دقیقه بشویید. بگذارید آب آنها برود. سپس قارچ ها را خرد کنید. پیاز و سیرها را پوست کنده، بشویید. پیازها را حلقه کنید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و بعد به آن سیر رنده شده را اضافه کنید. هم بزنید تا سیرها با تخم مرغ ها کامل مخلوط شوند. قارچ های خرد شده را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. به این مخلوط، پودر آویشن و نمک را هم اضافه کنید.
اکنون روی نان پیتزا، مقداری از پیازهای حلقه شده را بریزید. سپس بروکلی های بخارپز شده را اضافه کرده و روی آن مخلوط تخم مرغ و سیر را بریزید. در نهایت روی آن پنیر پیتزای رنده شده بریزید. حرارت فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر را به آرد سفید آغشته کرده و پیتزا را داخل آن بگذارید. به مدت 30 دقیقه باید پیتزاها در فر بمانند. سپس از حرارت بالای فر برای طلایی شدن روی آنها استفاده کنید.
منابع
مقاله آموزشی «طرز پخت پیتزای کلم بروکلی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.