طرز تهیه سالاد تن ماهی با برنج
مواد لازم جهت تهیه سالاد تن ماهی با برنج برای 8 نفر:
- برنج پخته شده: 900 گرم (معادل 400 گرم نپخته)
- ماهی تن: 400 گرم
- نخود فرنگی پخته: 200 گرم
- فلفل قرمز: 2 عدد
- گوجه فرنگی خرد شده: 3 عدد
- پیازچه خرد شده: 5 دانه
- جعفری خرد شده: یک مشت
- مایونز: 4 قاشق غذاخوری
- لیمو: یک عدد آب گرفته
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه سالاد تن ماهی با برنج، برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید. اگر به هم چسبیده، می توانید از روغن زیتون برای باز کردن دانه های برنج از هم کمک بگیرید.
سبزیجات خرد شده را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مواد با هم ترکیب شدند، مایونز، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید.
بهتر است قبل از سرو، یک ساعت در ظرف دربسته بگذارید تا به خوبی مزه دار شود.
ارزش غذایی هر پرس سالاد تن ماهی با برنج
- 328 کیلو کالری
- 10 گرم چربی
- 49 گرم کربوهیدرات
- 5 گرم قند
- 2 گرم فیبر
- 14 گرم پروتئین
- 0.22 گرم نمک
منابع
مقاله آموزشی «طرز تهیه سالاد تن ماهی با برنج»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.