خانه / آموزش / علم و دانش / طبیعت / تصورهای اشتباه از قارچ های سمی
نیازمندی های رایگان خرید و فروش، استخدام، خدمات و…

تصورهای اشتباه از قارچ های سمی

برای شناختن قارچ های سمی از قارچ های خوراکی به هیچ وجه نباید آن را در زیر زبان آزمایش کنید. هر مطلبی را که برای آزمایش این قارچ ها تا به حال شنیده اید، همه را فراموش کنید. علاوه بر این، راه هایی را که برای آزمایش کردن چنین قارچ هایی تا به حال امتحان می کرده اید را هم کنار بگذارید. زیرا شما به هیچ وجه نباید قارچی را که در جایی سبز شده است و آن را نمی شناسید بخورید و یا حتی آن را مزه مزه کنید.

شما می توانید با چند تصور اشتباه درباره ی قارچ های سمی آشنا شوید.

درباره ی قارچ ها تصورهای اشتباه بسیاری رواج دارد. بعضی ها خیال می کنند اگر قارچ های سمی را به هنگام پختن، با قاشق نقره ای به هم بزنیم، قاشق سیاه خواهد شد. ولی این موضوع کاملاً اشتباه است. این تصور نیز حقیقت ندارد که گفته اند برخی از این قارچ ها به مجرد اینکه به آنها دست بزنیم، به دست انسان آسیب می رسانند. تصور غلط دیگر درباره ی قارچ این است که به تصور برخی از مردم، آن دسته از قارچ ها که بالک های صورتی رنگ دارند، سالم هستند.

البته درست است که دو نوع از قارچ های خوراکی دارای بالک های صورتی رنگ می باشند و به عنوان مثال قارچ موسوم به «آمانیتا» که سمی است، بالک های سفید رنگ دارد؛ ولی همیشه نمی توان از روی این نشانه، قارچ خوراکی را به درستی تشخیص داد. علاوه بر این، بالک های بسیاری از قارچ های سالم همیشه صورتی رنگ نیستند.

از قارچ های انگلیسی فقط یک نوع به نام «کلاه مرگ» یا «جام مرگ» است که قارچ سمی و کشنده به شمار می رود.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله علمی و آموزشی «تصورهای اشتباه از قارچ های سمی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب به من بگو چرا و چگونه، نوشته ی آرکادی لئوکوم و ترجمه سعید درودی از انتشارات بهزاد، منتشر شده در ۱۳۹۱ با شابک ۸-۵۷-۵۹۵۹-۹۶۴ به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. بخش های الزامی با * مشخص شده اند. *

*