طرز پخت والک پلو

مواد لازم جهت پخت والک پلو برای 4 نفر:

  • والک: 400 گرم
  • ماهیچه گوسفند: 400 گرم
  • برنج: 4 پیمانه
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • روغن و نمک: به میزان لازم

طرز پخت

برای پخت والک پلو ابتدا برنج را خیس کنید. ماهیچه را با پیاز و کمی نمک بپزید. والک ها را تمیز کرده و بعد از اینکه آب آنها رفت، به کمک قیچی یا چاقوی تیز، خرد کنید. والک خام را به برنج اضافه کرده و به مقدار دلخواه به آن نمک اضافه کنید. زیر شعله را روشن کرده و تا زمان مناسب برای دم کردن برنج، صبر کنید. کمی روغن به برنج اضافه کرده و بگذارید دم بکشد. سپس آن را داخل ظرف مناسب ریخته و با گوشت گوسفند روی برنج را تزئین کنید.

دو نکته مهم:

  1. والک یکی از سبزی های کاهش دهنده فشار خون است. این سبزی فقط در فروردین ماه روییده و بعد از آن فصلش تمام می شود.
  2. والک سبزی خوشبویی نیست. بنابراین برای اینکه عطر این غذا مناسب شود، می توانید به غذا سیر تازه اضافه کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت والک پلو»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا