طرز پخت کوفته تیرولین

مواد لازم جهت پخت کوفته تیرولین:

  • نان خشک بدون سبوس: 300 گرم
  • کره: 20 گرم
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شیر: یک لیوان
  • جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • سوسیس یا کالباس خرد شده: 150 گرم
  • نمک، فلفل و مرزنجوش: به میزان لازم
  • پیاز: یک عدد
  • قرص گوشت: یک عدد

طرز پخت

برای تهیه کوفته تیرولین می توانیم از نان خشک باقیمانده از قبل استفاده کنیم. البته نان خشک باید تقریباً به اندازه نخود خرد شود. پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم. بعد از دو دقیقه کالباس یا سوسیس خرد شده را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه تفت دادن آن را از روی شعله گاز برداشته و به ظرفی که نان خشک خرد شده را در آن ریخته ایم اضافه می کنیم.

حالا تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و بعد از اینکه خوب به هم زدیم به مخلوط نان و سایر مواد اضافه می کنیم. در ادامه جعفری، پیازچه، نمک، فلفل و مرزنجوش و کره شل شده و آرد را به بقیه مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. این مخلوط باید به مدت نیم ساعت کنار گذاشته شود.

حالا با دست، مخلوط را خوب چنگ می زنیم؛ بطوریکه که ورز داده شود. سپس مواد را به چهار یا هشت کوفته کوچک تقسیم می کنیم. بعد از آماده شدن کوفته ها قرص گوشت را با آب مخلوط کرده، در یک قابلمه ریخته و می گذاریم جوش بیاید. بعد از کمی جوشیدن کوفته ها را در قابلمه ریخته و اجازه می دهیم به مدت 15 دقیقه به آرامی بپزد. حالا غذای ما آماده است.

کوفته ها به همراه کمی از آب گوشتی که در آن پخت شده اند، سرو می شوند. لازم به ذکر است که در صورت تمایل شما می توانید کوفته ها را کمی سرخ کنید که در این صورت بچه ها مشتری پر و پا قرص این غذا خواهند شد. همچنین شما می توانید اسفناج و یا قارچ نیز به این غذا اضافه نمایید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت کوفته تیرولین»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا