طرز پخت سمبوسه

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت سمبوسه:

  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
  • جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • نان لواش: به میزان لازم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز پخت

برای تهیه سمبوسه، ابتدا سیب زمینی ها را آب پَز کرده، پوستش را کنده و خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت داده و سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه می کنیم. بعد از تفت کامل گوشت، نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم و سپس سیب زمینی ها و جعفری خرد شده را هم اضافه کرده و مواد را کامل با هم مخلوط می کنیم.

قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا کمی خنک شود. سپس نان های لواش را از طول برش زده و روی گوشه آن کمی از مواد را ریخته و مثلثی تا کرده و جمع می کنیم و تا انتها می رویم.

روغن را در قابلمه گودی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود سپس حرارت را کم کرده و سمبوسه ها را در روغن داغ انداخته و سرخ می کنیم. فقط باید حواسمان باشد که نسوزد. سمبوسه های سرخ شده را از روغن درآورده و روی دستمال یا سبد توری می گذاریم تا روغن اضافه اش گرفته شود.

این میان وعده خوشمزه را می توان با سس سرو کرد.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت سمبوسه»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *