طرز پخت سمبوسه

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت سمبوسه:

  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • سیب زمینی متوسط: 3 عدد
  • جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • نان لواش: به میزان لازم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز پخت

برای تهیه سمبوسه، ابتدا سیب زمینی ها را آب پَز کرده، پوستش را کنده و خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت داده و سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه می کنیم. بعد از تفت کامل گوشت، نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم و سپس سیب زمینی ها و جعفری خرد شده را هم اضافه کرده و مواد را کامل با هم مخلوط می کنیم.

قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا کمی خنک شود. سپس نان های لواش را از طول برش زده و روی گوشه آن کمی از مواد را ریخته و مثلثی تا کرده و جمع می کنیم و تا انتها می رویم.

روغن را در قابلمه گودی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود سپس حرارت را کم کرده و سمبوسه ها را در روغن داغ انداخته و سرخ می کنیم. فقط باید حواسمان باشد که نسوزد. سمبوسه های سرخ شده را از روغن درآورده و روی دستمال یا سبد توری می گذاریم تا روغن اضافه اش گرفته شود.

تبلیغات
خرید انواع کفش مردانه با بهترین قیمت و پرداخت درب منزل از های یو شاپ

این میان وعده خوشمزه را می توان با سس سرو کرد.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت سمبوسه»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا